reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Sonia , fajnie ze udalo ci sie znalec fotelik :-) mniemy nadzieje ze nie beda miec problemu z wyslaniem. My tez mamy wozek bez fotelika i tez musimy dokupic...mamy szczescie bo chrisa brat daje nam jeden wozek z fotelikiem ;-) , jego synek skonczy niedlugo 2 latka i jemu juz nie jest potrzebny. My musimy miec 2 wozki (do londynu i drugiego domku niedaleko nottingham)
Daj znac czy transakcja zakonczyla sie pomyslnie , trzymam kciuki

angelka - pościel rewelacyjna,bardzo mi sie podoba, chociaż ja myślałam o czymś takim:
DREWEX

albo DREWEX

może ktoraś z Was ma z tej firmy pościel i może coś na jej temat napisać

Drewex mam zamiar kupic na zmianę, fason taki: DREWEX

Widzialam ją w sklepie - jest rewelacyjna! Jedyny minus tego, że ma kolderkę 135x100 ale w sumie na samym poczatku to i tak kolderki się nie uzywa tylko spiworki/rozki itp... Naprawde polecam, widzialam i jestem zachwycona!!!!

ja widziałam w sklepie komplet z Drewexa . komplet pościeli/poszewek ,ochraniacze i moskitiera kosztowała 220zł . Jeśli chodzi o jakość pościeli to dla mnie super i też myślę o niej bo jakościowo jest dla mnie bardzo dobra :-)

dziewczyny, bo chyba przeoczyłam jak kiedyś pisałyście o wózkach, tak mnie męczy pytanie, bo kuzynka ma mi dać wózek po swoim synku ale w nim jest tylko gondola, więc tak się zastanawiam bo i tak będe musiała dokupić fotelik samochodowy(a chce lepszy, bo na podróż do holandi i wogóle często jeżdzimy) no i pózniej będe musiała kupić spacerówke, więc może lepiej teraz popatrze za wózkiem typu 3w1 czyli gondola+fotelik+spacerówka, może wyjdzie mi to tak samo, ażebym kupowała osobno fotelik i spacerówke?

Samanta ja wprawdzie jeszcze nie kupiłam ale zdecydowaliśmy się własnie na drewex!

ŁOZECZKO HIPPO op bok+ MATER+5 POSCIEL Drewex Wwa (1276114369) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie taki model jak wybrała Angelka :)

a na zmianę chyba dokupię z kaczuszką ale tylko poszewkę na poduszkę i kołderkę - z tej samej firmy więc myślę, że do ochraniacza powinna trochę pasowac odcieniem !

baldachimu nie kupuje bo wydaje sie sie zbedny poki co, ewentualnie moskitiere latem kupimy!

i ja problem "wózkowy" nie mogę się zdecydowac jakoś :/

Ja tez HIPPO tylko poszewki kupię... Mam nadzieje, że bedą pasowaly na wypelnienie ktore mam z AMY, w koncu to te same rozmiary :)

Zastanawiam sie tez nad spiworkiem na sam poczatek, bo ta koldra na prawdę wielgachna :)

Dziewczyny, potrzebuję spojrzenia kogoś z boku.
Czy zestawienie:
meble z takiej serii SZAFA N1 NEMO - TANIO - promarkmeble (1216640627) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
na tle takiej tapety Tapeta winylowa LITTLE HEART 1727-78 AS CREATION - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
z różowymi dodatkami (jeszcze nie zostały skonkretyzowane - ale jakiś obrazki z akcentami różowymi i jakaś firanka i zasłonka) będzie odpowiednie dla dziewczynki?
Mąż trochę kręci nosem na tapetę, że za delikatna, ale pokoik Martynki jest malutki i boję się, że zbyt ciemne i "krzykliwe" ściany tylko go przytłoczą. A może się mylę?
A czasu coraz mniej...

a ja mam inne pytanko. dostanę od kuzynki troche rzeczy dla maluszka i nie wiem co dac jej w zamian.. ona mówi, że nic nie chce, ale mi tak głupio.. może wy macie jakiś ciekawy pomysł?

reklama
Do góry