reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

A ja jednak kupie sobie sukienke na allegro majac nadzieje ze bedzie sie nadawac a jak sie uda tona poprawiny ubiore sukienke ze swojego slubu cywilnego a jesli okaze sie mala w biuscie bo tego sie obawiam zaloze spodnie biale ciazowe i jakos bluzke ladna bo chyba nic innego nie wynajde a inwestowac w cos na chwile nie warto
No to czekamy na Twoje zdjęcia w niej - pochwal się kochana :)

reklama
Hej,

ja byłam właśnie dzisiaj na takich pierwszych zakupach ciążowych i lepiej nie mówić ile wydałam... Za jedną parę dżinsów dałam tyle ile za 4 bluzki w normalnym sklepie (tylko takie przedłużane). Na początku miałam wyrzuty sumienia z tego powodu (zawsze tak mam jak wydam za dużo pieniędzy) ale już mi przeszło- te ciuchy dla kobiet w ciąży są na prawdę bardzo ładne i przede wszystkim wygodne. Aż mi się przyjemniej w pracy siedzi jak mnie nic nie ciśnie w brzuch. A poza tym planuję więcej dzieci niż jedno więc mam nadzieję, że przydadzą się znowu:)

Co do ślubu to też się wybieram- na początku października do mojej przyjaciółki. Sukienkę już mam, kupioną w Happy Mum we Wrocławiu- ma rewelacyjny kolor (taki róż biskupi), a krój też niczego sobie, z dużym dekoltem i paskiem do zawiązania pod biustem.

A tydzień później mam swój ślub- trzymam kciuki by nie być jeszcze bardzo dużą i w miarę dobrze wyglądać w sukience ślubnej:)

Etienne, postaram się jak najszybciej zrobić fotkę i wrzucę na forum:) A co do golfika to jest świetny, mam podobny sweterek tylko właśnie bez golfa.

Ja poluję jeszcze na legginsy dla ciężarnych i jakieś fajne kolorowe rajstopy.

reklama
tunika świetna, szczególnie fajnie, ze mozna sobie kolor wybrać :tak:
wklejajcie jak najwięcej propozycji błaaaagam, bo ja chodzę zła, ze nie mogę ubierać moich rzeczy, a w tych jeansach rurkach z H&M czuję się jak kolcek, wczoraj ubrałam legginsy które kupuję na dziale dziecięcym w Cubusiu i sa idealne, bo przy brzuchu nie maja zadnej gumki, tylko taki pas jak w ciazowych tylko węzszy :-)

ta sukienka boska
http://allegro.pl/item1196961862.html

ojj dzisiaj chyba porobię internetowe zakupy :-D

Do góry