reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

Etienne ja ja widziałam tylko na allegro no i tam napisane było ze ona calkowita dlugosc ma 87 cm a ja mam nie cale 153cm wzrostu i mierzylam z tesciowa i nie powinno byc zle ale zastanawiam sie czy bedzie ona pasowac czy nie jest zbyt frywolna heh

reklama
Etienne a ty masz swój slub czy sie wybierasz do kogos:* ja teraz w sobote mam cywilny w sumie tak dla formalnosci tylko my i swiadkowie a 25.06.2011 wedlug planow z przed ciazy koscielny hehe

Ostatnia edycja:
Sonia dzięki za gratulacje ale to nie nasz ślub tylko znajomych :-D u nas wczoraj była druga rocznica ślubu :)
Asia ja myślę, że jak będziesz się dobrze czuła w takiej sukience to ok bo to jest najważniejsze. Każda z nas ma pewnie trochę inny gust i jak dla mnie byłaby jak to ładnie określiłaś zbyt frywolna :-)

teraz jedyne z czym mam problem to znalezienie sukienki na wesele bo w pazdzierniku sie wybieram i nic fajnego nie ma a nie chcem isc w spodniach moze wy gdzies jakies ladne widzialyscie

Polecam safari woman, kupiłam tam diwe sukienki miesiąc temu. W jednej byłam w ubiegły weekend na weselu i osoby, które nie wiedziały że jestem w ciąży nawet się nie domyślały, bo sukienka była z dekoltem kopertowym, odcinana pod biustem i na halce był materiał coś w stylu szyfony plusowany, więc nawet można bylo sie najeśc dowoli i nic nie cisneło.

Ha a ja mam teraz wesele i w pazdzierniku no i szukałam czegoś fajnego do spódnicy (na 3 byłam już w 1 sukience) ale nic nie mogę znaleźć:( Ludzie poszaleli tyle wesel w jednym roku;/

To i ja się dołączę-my mamy w październiku dwa-tydzień po tygodniu i kompletnie nie wiem w czym mam się wybrać, bo brzuchol mi pewnie jeszcze urośnie a nie chcę wydawać jakiejś koszmarnej kasy na kreację, która pewnie mi sie już nie przyda....Pod Łodzią w tzw "Ptaku" jest mnóstwo hal z ciuchami-może tam będą coś mieli ciekawego-mam nadzieję, że zdążę sie tam wybrać...
A co do leginsów to też w nich smigam bo najwygodniej. Chcę się też wybrać w końcu do jakiegoś sklepu z odzieżą ciążową i zobaczyć co tam oferują. Podejrzewam, że nie jest najtaniej, ale przynajmniej będę miała rozeznanie

Ja mam jeden sklep w szczecinie w którym ceny są ok za dżiny ostatnio zapłaciłam 60zł i wszystkie wsumie są w tej cenie, ale w innych sklepach to pow.100 nie podchodź. Ale w takich ciążowych to mało co jest na wesele a jak jest to takie że portfel bardzo odchudzić można;/

Ja mam jeden sklep w szczecinie w którym ceny są ok za dżiny ostatnio zapłaciłam 60zł i wszystkie wsumie są w tej cenie, ale w innych sklepach to pow.100 nie podchodź. Ale w takich ciążowych to mało co jest na wesele a jak jest to takie że portfel bardzo odchudzić można;/
Więc pewnie pójdę w dresie hehe.....

reklama
A ja jednak kupie sobie sukienke na allegro majac nadzieje ze bedzie sie nadawac a jak sie uda tona poprawiny ubiore sukienke ze swojego slubu cywilnego a jesli okaze sie mala w biuscie bo tego sie obawiam zaloze spodnie biale ciazowe i jakos bluzke ladna bo chyba nic innego nie wynajde a inwestowac w cos na chwile nie warto

Do góry