Etienne ja ja widziałam tylko na allegro no i tam napisane było ze ona calkowita dlugosc ma 87 cm a ja mam nie cale 153cm wzrostu i mierzylam z tesciowa i nie powinno byc zle ale zastanawiam sie czy bedzie ona pasowac czy nie jest zbyt frywolna heh
reklama
Sonia dzięki za gratulacje ale to nie nasz ślub tylko znajomych u nas wczoraj była druga rocznica ślubu
Asia ja myślę, że jak będziesz się dobrze czuła w takiej sukience to ok bo to jest najważniejsze. Każda z nas ma pewnie trochę inny gust i jak dla mnie byłaby jak to ładnie określiłaś zbyt frywolna :-)
Asia ja myślę, że jak będziesz się dobrze czuła w takiej sukience to ok bo to jest najważniejsze. Każda z nas ma pewnie trochę inny gust i jak dla mnie byłaby jak to ładnie określiłaś zbyt frywolna :-)
Polecam safari woman, kupiłam tam diwe sukienki miesiąc temu. W jednej byłam w ubiegły weekend na weselu i osoby, które nie wiedziały że jestem w ciąży nawet się nie domyślały, bo sukienka była z dekoltem kopertowym, odcinana pod biustem i na halce był materiał coś w stylu szyfony plusowany, więc nawet można bylo sie najeśc dowoli i nic nie cisneło.
figa777
Mateuszek i Kubuś
To i ja się dołączę-my mamy w październiku dwa-tydzień po tygodniu i kompletnie nie wiem w czym mam się wybrać, bo brzuchol mi pewnie jeszcze urośnie a nie chcę wydawać jakiejś koszmarnej kasy na kreację, która pewnie mi sie już nie przyda....Pod Łodzią w tzw "Ptaku" jest mnóstwo hal z ciuchami-może tam będą coś mieli ciekawego-mam nadzieję, że zdążę sie tam wybrać...
A co do leginsów to też w nich smigam bo najwygodniej. Chcę się też wybrać w końcu do jakiegoś sklepu z odzieżą ciążową i zobaczyć co tam oferują. Podejrzewam, że nie jest najtaniej, ale przynajmniej będę miała rozeznanie
A co do leginsów to też w nich smigam bo najwygodniej. Chcę się też wybrać w końcu do jakiegoś sklepu z odzieżą ciążową i zobaczyć co tam oferują. Podejrzewam, że nie jest najtaniej, ale przynajmniej będę miała rozeznanie
ewela.s
Fanka BB :)
Ja mam jeden sklep w szczecinie w którym ceny są ok za dżiny ostatnio zapłaciłam 60zł i wszystkie wsumie są w tej cenie, ale w innych sklepach to pow.100 nie podchodź. Ale w takich ciążowych to mało co jest na wesele a jak jest to takie że portfel bardzo odchudzić można;/
figa777
Mateuszek i Kubuś
Więc pewnie pójdę w dresie hehe.....Ja mam jeden sklep w szczecinie w którym ceny są ok za dżiny ostatnio zapłaciłam 60zł i wszystkie wsumie są w tej cenie, ale w innych sklepach to pow.100 nie podchodź. Ale w takich ciążowych to mało co jest na wesele a jak jest to takie że portfel bardzo odchudzić można;/
reklama
A ja jednak kupie sobie sukienke na allegro majac nadzieje ze bedzie sie nadawac a jak sie uda tona poprawiny ubiore sukienke ze swojego slubu cywilnego a jesli okaze sie mala w biuscie bo tego sie obawiam zaloze spodnie biale ciazowe i jakos bluzke ladna bo chyba nic innego nie wynajde a inwestowac w cos na chwile nie warto
Podziel się: