Angelka123 a co do henny powiem ci tak jesli robiłas ja juz wczesniej to bez obaw mozesz zrobic sobie ja i w ciazy ale jesli nie robiłaś tego wczesniej zrob test uczuleniowy zebys nie miala niespodzianki a test robi sie bardzo latwo w zgięciu łokcia nanies bardzo mała ilość rozrobionej henny i po 24 godzinach sprawdz czy nie wystąpil odczyn alergiczny.
reklama
nixie
Fanka BB :)
no racja..dzięki za odpowiedzi
zawsze jeszcze mam do wyboru zwykle klasyczne dżinsy , getry i rajstopy ze spódniczką
i muszę inaczej na siebie spojrzeć..
W najbliższym czasie ide po jesienno-zimowe buty...
i muszę iść sama bo mąż by mi zaś marudził ze wybieram za wysokie obcasy...
zawsze jeszcze mam do wyboru zwykle klasyczne dżinsy , getry i rajstopy ze spódniczką
i muszę inaczej na siebie spojrzeć..
W najbliższym czasie ide po jesienno-zimowe buty...
i muszę iść sama bo mąż by mi zaś marudził ze wybieram za wysokie obcasy...
poziomkowa
dziewczyny ja widzialam rurki, ale w rozmiarze M byly takie akurat na teraz i troche sie balam ze jak kupie a tylek mi urosnie to tyle pieniedzy wyrzuce, a w zasadzie najlepiej lezały te spodnie, no nic, przezyje, te swoje dzinsiaki tez mam piekne :-)
soniu zamowilam legginsy i dostałam własnie, moge ci polecic, jak dla mnie cieple, nie przeswitują i maja ten pas na brzucha fajny, niedrogo babka bierze, tylko czekałam tydzien chyba na paczke, ale mam :-) tu link ANATOMICZNE LEGGINSY leginsy CIĄŻOWE DŁUGIE M (1196693207) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
soniu zamowilam legginsy i dostałam własnie, moge ci polecic, jak dla mnie cieple, nie przeswitują i maja ten pas na brzucha fajny, niedrogo babka bierze, tylko czekałam tydzien chyba na paczke, ale mam :-) tu link ANATOMICZNE LEGGINSY leginsy CIĄŻOWE DŁUGIE M (1196693207) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Etienne powiem ci ze ja mialam ten sam problem przed ciaza moglam na kazda okazje zalozyc rurki i swietnie sie w nich czulam i tak samo bylam zaskoczona jak nie moglam we wrocławiu znajsc takich rurek ciazowych jak chcialam i puki moglam chodzilam w normalnych spodniach no ale ponad 4 kilogramy przytylam i rad nie rad musialam sie przestawic ale teraz w normalnych ciazowych szczerokich spodniach latam i duzo wygodniej sie czuje a w domu hasam w leginsach , dresach teraz jedyne z czym mam problem to znalezienie sukienki na wesele bo w pazdzierniku sie wybieram i nic fajnego nie ma a nie chcem isc w spodniach moze wy gdzies jakies ladne widzialyscie
hej poziomkowa dziękuję za pamięć, a ja myślałam, ze szukasz takich z grubszego materiału, jak np legginsy w Zarze, bo w tych, które kupiłaś na pewno będzie Ci zimno w mroźne dni, ale te tez sobie kupię, bo jestem lekko przygnębiona moim wygladem i tym ze nie mogę się ładnie ubrać, ani nie mam duzego wyboru tego co mogę ubrać, teraz wygladam tak bardziej sportowo i jedynym rozwiazaniem będa dla mnie legginsy, albo sukienki i rajstopy ciazowe, bo jeansy nie dodaja mi kobiecości
ja na codzień latam w rurkach ciążowych a w domu to tylko dresy, chociaż faktycznie kupie sobie chyba jeszcze leginsy. Też mam wesele w październiku, nie chce typowo ciążowej sukienki odcinanej pod biustem bo w takiej pewnie będę wyglądać jak wieloryb wolę małą czarną która będzie fajnie opinała brzuszek i do tego czerwone dodatki, najgorzej że to wszystko kosztuje :-( mam dzisiaj jakiegoś "finansowego" doła ehh
no tak trzeba wziąć się w garść ! Asiu myślę że ta sukienka podniesie ci się na brzuszku jak będzie sporej wielkości i może być krótsza z przodu, chyba że miałabyś okazję zmierzyć ją w jakimś sklepie bo tak przez internet to chyba ryzyko
poziomkowa
soniu napewno nie nadają się na zimę, bardziej myślałam teraz o jesieni, ew. pod dzinsy je sobie założe jak będzie -40 stopni :-)
reklama
Etienne gratulacje z okazji ślubu :-) ja osobiście jak najbardziej popieram pomysł z czerwonymi dodatkami
Zobacz załącznik 279788
Zobacz załącznik 279788
Podziel się: