reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

Angelka123 a co do henny powiem ci tak jesli robiłas ja juz wczesniej to bez obaw mozesz zrobic sobie ja i w ciazy ale jesli nie robiłaś tego wczesniej zrob test uczuleniowy zebys nie miala niespodzianki a test robi sie bardzo latwo w zgięciu łokcia nanies bardzo mała ilość rozrobionej henny i po 24 godzinach sprawdz czy nie wystąpil odczyn alergiczny.

reklama
no racja..dzięki za odpowiedzi :)
zawsze jeszcze mam do wyboru zwykle klasyczne dżinsy , getry i rajstopy ze spódniczką :)
i muszę inaczej na siebie spojrzeć..:)
W najbliższym czasie ide po jesienno-zimowe buty...
i muszę iść sama bo mąż by mi zaś marudził ze wybieram za wysokie obcasy...

dziewczyny ja widzialam rurki, ale w rozmiarze M byly takie akurat na teraz i troche sie balam ze jak kupie a tylek mi urosnie to tyle pieniedzy wyrzuce, a w zasadzie najlepiej lezały te spodnie, no nic, przezyje, te swoje dzinsiaki tez mam piekne :-)

soniu zamowilam legginsy i dostałam własnie, moge ci polecic, jak dla mnie cieple, nie przeswitują i maja ten pas na brzucha fajny, niedrogo babka bierze, tylko czekałam tydzien chyba na paczke, ale mam :-) tu link ANATOMICZNE LEGGINSY leginsy CIĄŻOWE DŁUGIE M (1196693207) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Etienne powiem ci ze ja mialam ten sam problem przed ciaza moglam na kazda okazje zalozyc rurki i swietnie sie w nich czulam i tak samo bylam zaskoczona jak nie moglam we wrocławiu znajsc takich rurek ciazowych jak chcialam i puki moglam chodzilam w normalnych spodniach no ale ponad 4 kilogramy przytylam i rad nie rad musialam sie przestawic ale teraz w normalnych ciazowych szczerokich spodniach latam i duzo wygodniej sie czuje a w domu hasam w leginsach , dresach :) teraz jedyne z czym mam problem to znalezienie sukienki na wesele bo w pazdzierniku sie wybieram i nic fajnego nie ma a nie chcem isc w spodniach moze wy gdzies jakies ladne widzialyscie

hej poziomkowa dziękuję za pamięć, a ja myślałam, ze szukasz takich z grubszego materiału, jak np legginsy w Zarze, bo w tych, które kupiłaś na pewno będzie Ci zimno w mroźne dni, ale te tez sobie kupię, bo jestem lekko przygnębiona moim wygladem i tym ze nie mogę się ładnie ubrać, ani nie mam duzego wyboru tego co mogę ubrać, teraz wygladam tak bardziej sportowo i jedynym rozwiazaniem będa dla mnie legginsy, albo sukienki i rajstopy ciazowe, bo jeansy nie dodaja mi kobiecości

ja na codzień latam w rurkach ciążowych a w domu to tylko dresy, chociaż faktycznie kupie sobie chyba jeszcze leginsy. Też mam wesele w październiku, nie chce typowo ciążowej sukienki odcinanej pod biustem bo w takiej pewnie będę wyglądać jak wieloryb :-D wolę małą czarną która będzie fajnie opinała brzuszek i do tego czerwone dodatki, najgorzej że to wszystko kosztuje :-( mam dzisiaj jakiegoś "finansowego" doła ehh

Etienne nos do gory bedzie dobrze pamietaj ze jak ty sie smucisz to twoje malenstwo tez:) co do sukienki powiem ci ze ja czarnej nie bardzo ale mam jedna na oku ale nie wiem czy pasuje :) 2rzrlmq.jpg9uvszl.jpg

no tak trzeba wziąć się w garść ! Asiu myślę że ta sukienka podniesie ci się na brzuszku jak będzie sporej wielkości i może być krótsza z przodu, chyba że miałabyś okazję zmierzyć ją w jakimś sklepie bo tak przez internet to chyba ryzyko

reklama
Do góry