reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

reklama
Bardzo ładny płaszczyk. Świetnie się prezentuje. Ja pewnie wolalabym dłuższy, bo lubię mieć ciepło na pupie :-) a póki co, nie wiem w czym będę chodzić pod koniec ciąży. Jedyna luźna rzecz jaka mam, to futerko :-)

Powrócę na chwilę do tematu legginsów:) czy któraś z Was niedawno jakieś kupowała i ma już je sprawdzone? Linki, które zamieszczałyście jakiś czas temu są już nieaktualne a nie chciałabym kupować nic w ciemno.

Szukam jakiś fajnych legginsów do eleganckiej ale i trochę zwariowanej sukienki na wieczór panieński. No i potem do chodzenia też do pracy.

Czy możecie coś polecić?

margoz super płaszczyk ja też zamówiłam sobie płaszyk tylko że dłuższy za pupę i też mam nadzieję że do lutego prześmigam w nim sobie znając życie też nie będzie za gruby ale mam zamiar podokupywać sobie długie swetry i kardigany więc nie będzie źle;D
A co do płaszczyka jeszcze mi nie przyszedł a czekam już równy tydzień:/ A na dworze zimno Brrrr:(

margoz świetny płaszczyk, wygląda na ciepły :)

nixie ładnemu we wszystkim ładnie :)

nie wiem czy wam wspominałam, kupiłam sobie spodnie ciążowe i chyba pojde je reklamować, bo albo schudłam albo mi się rozeszły jak je nosiłam :/ własnie tego się obawiałam, przy zakupie takich ciuchów ;/

marta co do legginsów, ja proponuje jeszcze popytać w gaccie, tam mają nawet ciążowe, co mnie zdziwiło, ale coś ok. 50zł kosztują ( wiec drogo w porównaniu z allegro) tylko są dość grube i pas ciążowy mają pod sam biust :) ja sama sie zaopatrzyłam w 1 sztuke póki co i jestem naprawde zadowolona, warto było wydać troche wiecej :)

Ostatnia edycja:
dzięki (ale bez tej całej "obróbki" to wcale sie za ładną nie uważam :-D
..mam ogrom kompleksów )
A ja dzisiaj na targu kupiłam takie ciemne leginsy co troszkę mają dżinsowy nadruk
ale nie taki kiczowaty tylko właśnie fajny jak zwykle czarne dżinsy..
No i ten pas sie spokojnie naciąga.. Calą jesień chyba w tym przechodzę.
Tylko sie denerwuje ze malo jest rajstop 100 den i więcej...
ale dopiero co sie upały skończyły niedawno..
muszę byc cierpliwa.
Mam juz fajny długaśny golfik a płaszczyk mam stary i trochę cienki dlatego magazynuje
te długaśne ale obcisłe swetry bo nie lubie takich worków..

kurcze dziewczyny ja mam problemy z tym płaszczem, nigdzie nie moge upatrzyc sobie jakiegos ładnego grzybka, robi sie coraz chłodniej, w takim tempie bede chodzic chyba w płaszczu małza ;-) napewno się ucieszy :tak:

kurcze dziewczyny ja mam problemy z tym płaszczem, nigdzie nie moge upatrzyc sobie jakiegos ładnego grzybka, robi sie coraz chłodniej, w takim tempie bede chodzic chyba w płaszczu małza ;-) napewno się ucieszy :tak:

Ja wynalazłam na allegro ale troszkę sobie kosztował:/ No i do tej pory jeszcze nie przyszedł:/ Ale czekam cierpliwie a ty poszukaj jeszcze na allegro może coś fajnego znajdziesz. Trzymam kciki żebyś coś znalazła;D

Ja na szczescie plaszczyk mam,kupilam taka bombke w zeszlym roku-prorok:p
Maz mowi na niego woreczek-bedzie na jesien jak znalazl, tylko z zima problem. Troche szkoda wydac 500 zl na 3 miesiace bo pewni tyle zdarze w nim pochodzic.

reklama
Ja wynalazłam na allegro ale troszkę sobie kosztował:/ No i do tej pory jeszcze nie przyszedł:/ Ale czekam cierpliwie a ty poszukaj jeszcze na allegro może coś fajnego znajdziesz. Trzymam kciki żebyś coś znalazła;D

rutkosiu z miłą chęcią, ale ja niestety teraz muszę się wstrzymać z kupowaniem przez all, ze względu na moją niewymiarowość, bo w biuście mam FF ( polskie DD) a w rekawach za duże i wisi mi normalnie :/ póki co przerobiłam swój ukochany jesienny płaszczyk, tzn. krawcowa przeszyła mi guziki i nie stracił fasonu, ale w zimie to juz nie dam rady w nim pochodzic ;) coś będę szukać dalej, może w najbliższym czasie się pojawi :)

Do góry