reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Kbetina to fajnie :) Mnie to się zawsze jakieś dziwne rzeczy muszą przydarzyć ale cieszę się że wszystko ok.

Co do sterylizatora to chętnie bym kupiła i zobaczyła co to za wynalazek, ale ciągle mi pieniążki na co innego uciekają.

u mnie jest taniej w stacjonarnym...
hehe :)

Cóż jak chce sie kogoś skrytykowac czy obrazić to zawsze sobie kogos znaleźć można :) Ja nie mam takiego szczęścia do tanich stacjonarnych sklepów z akcesoriami niemowlęcymi. Jak zauważyłam i jak Ty pewnie sądzisz Twoje linki z produktami na allegro kryptoreklamą nie są:) Gratuluje interpretacji :D.
Doprawdy szkoda mi czasu na bezsensowne dyskusje o niczym, nie po tu się zalogowałam. Jestem mama miesiecznej Natalki i szukam łóżeczka turystycznego wiec jeśli w tej kwetii ktoś może mi cos polecić to z góry bardzo dziekuję.

Ja mogę polecić allegro. Można kupić naprawdę taniej, nowy kojec z pełnym wyposażeniem. Firma nie jest ważna, bo wszystkie są robione na jedno kopyto, że tak powiem. Ja pierwszy kojec kupiłam na allegro i wytrzymał dwa lata, a drugi kupie w sklepie w swoim mieście, bo kosztuje 219 zł i ma wszystko czego potrzebuję ;-) a zrobię to dopiero końcem listopada.

Jusia dziękujemy ci za możliwość zapoznania się z podanym przez ciebie sklepem ale tak jak już pisałyśmy uważamy że jest za drogi. Wypowiedzenie własnego zdania nie jest krytyką i obrażaniem i bardzo przykre jest to że tak myślisz. Jeżeli któraś mama będzie chciała skorzystać z usług podanego przez ciebie sklepu to na pewno skorzysta.
Co do łóżeczka turystycznego to na tym forum istnieje wiele wątków na ten temat. Myślę że po opiniach doświadczonych już mam w tej kwestii znajdziesz coś odpowiedniego. Powodzenia.

wow ale się od rana rozpisałyście :p
ja tam się nie znam, nie mam doświadczenia, ale nie kupuje husty, nie podoba mi się :p
a spać z maluchem też nie będę, bo bratowa tak robiła i teraz mała nie chce spać u siebie...uczę się na Jej błędach :)

Ostatnia edycja:
sunflower ja bym się powstrzymała z kupowaniem sterylizatora do smoczków, raz że tak jak piszą dziewczyny, nie wiadomo czy niunia będzie smoczkowa a dwa uważam za zbędne (co innego do butelek, i smoczków bo nie trzeba wtedy ich gotować i niszczyć) wygląda mi to na jakiś niepotrzebny wynalazek:/ poza tym nie ma nic prostszego niż smoczek "z ziemi, podłogi" wziąść i zlac wrzątkiem z czajnika, a roni się to naprawdę kilkanaście razy w ciągu dnia hehehe;)

mi też tu pachnie kryptoreklama ale nie osądzam....nawet jakby to ok - nic w tym złego ale po co to ukrywać...skorzysta kto zechce.

co do chusty to ja raczej niechstowa, obeszłam się bez przy Wiktorku (hm, nawet mi przez myśl nie przeszła) to i teraz nie czuje potrzeby...ale broń boże nie krytykuję, komu wydaje sie potrzebna to zakupi i fajnie, a z ta blizkościa to dziecko samo się upomni, jedno lubi bardziej, drugie mniej, dzieci są różne - jedno położysz do łożeczka i lezy i spi jak aniołek a drugie będzie dobitnie i dosadnie domagało sie duuużo bliskości:)

reklama
Do góry