reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Kbetina to fajnie :) Mnie to się zawsze jakieś dziwne rzeczy muszą przydarzyć ale cieszę się że wszystko ok.

Co do sterylizatora to chętnie bym kupiła i zobaczyła co to za wynalazek, ale ciągle mi pieniążki na co innego uciekają.

u mnie jest taniej w stacjonarnym...
hehe :)

Cóż jak chce sie kogoś skrytykowac czy obrazić to zawsze sobie kogos znaleźć można :) Ja nie mam takiego szczęścia do tanich stacjonarnych sklepów z akcesoriami niemowlęcymi. Jak zauważyłam i jak Ty pewnie sądzisz Twoje linki z produktami na allegro kryptoreklamą nie są:) Gratuluje interpretacji :D.
Doprawdy szkoda mi czasu na bezsensowne dyskusje o niczym, nie po tu się zalogowałam. Jestem mama miesiecznej Natalki i szukam łóżeczka turystycznego wiec jeśli w tej kwetii ktoś może mi cos polecić to z góry bardzo dziekuję.

Ja mogę polecić allegro. Można kupić naprawdę taniej, nowy kojec z pełnym wyposażeniem. Firma nie jest ważna, bo wszystkie są robione na jedno kopyto, że tak powiem. Ja pierwszy kojec kupiłam na allegro i wytrzymał dwa lata, a drugi kupie w sklepie w swoim mieście, bo kosztuje 219 zł i ma wszystko czego potrzebuję ;-) a zrobię to dopiero końcem listopada.

Jusia dziękujemy ci za możliwość zapoznania się z podanym przez ciebie sklepem ale tak jak już pisałyśmy uważamy że jest za drogi. Wypowiedzenie własnego zdania nie jest krytyką i obrażaniem i bardzo przykre jest to że tak myślisz. Jeżeli któraś mama będzie chciała skorzystać z usług podanego przez ciebie sklepu to na pewno skorzysta.
Co do łóżeczka turystycznego to na tym forum istnieje wiele wątków na ten temat. Myślę że po opiniach doświadczonych już mam w tej kwestii znajdziesz coś odpowiedniego. Powodzenia.

wow ale się od rana rozpisałyście :p
ja tam się nie znam, nie mam doświadczenia, ale nie kupuje husty, nie podoba mi się :p
a spać z maluchem też nie będę, bo bratowa tak robiła i teraz mała nie chce spać u siebie...uczę się na Jej błędach :)

Ostatnia edycja:
sunflower ja bym się powstrzymała z kupowaniem sterylizatora do smoczków, raz że tak jak piszą dziewczyny, nie wiadomo czy niunia będzie smoczkowa a dwa uważam za zbędne (co innego do butelek, i smoczków bo nie trzeba wtedy ich gotować i niszczyć) wygląda mi to na jakiś niepotrzebny wynalazek:/ poza tym nie ma nic prostszego niż smoczek "z ziemi, podłogi" wziąść i zlac wrzątkiem z czajnika, a roni się to naprawdę kilkanaście razy w ciągu dnia hehehe;)

mi też tu pachnie kryptoreklama ale nie osądzam....nawet jakby to ok - nic w tym złego ale po co to ukrywać...skorzysta kto zechce.

co do chusty to ja raczej niechstowa, obeszłam się bez przy Wiktorku (hm, nawet mi przez myśl nie przeszła) to i teraz nie czuje potrzeby...ale broń boże nie krytykuję, komu wydaje sie potrzebna to zakupi i fajnie, a z ta blizkościa to dziecko samo się upomni, jedno lubi bardziej, drugie mniej, dzieci są różne - jedno położysz do łożeczka i lezy i spi jak aniołek a drugie będzie dobitnie i dosadnie domagało sie duuużo bliskości:)

reklama
Do góry