reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

kbetina nie miałam nic złego namyśli. Napisałam tylko co ja praktykuję. Moja baratowa też ma np takie zdanie jak ty i dla mnie też jest ok. Chodzi ci o litery w moim poście? Bo u mnie widać normalnej wielkości hmmmm.... Nie krzyczę, jestem zupełnie spokojna :) A te litery to mnie zastanawiają bardzo....

wrublik u mnie podobne zamiary chustowe jak u ciebie. Tylko u mnie trzecie piętro więc podobnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
oczywiście, że bliskość jest ważna ale bez przesady. nie każde dziecko jest takie, że jak się nauczy spać z rodzicami to potem bez problemu pójdzie do swojego łóżka. myślę misia, że ty akurat miałaś szczęście ale znam wiele przypadków, że było całkiem inaczej. nie mówię, że ma się nie nosić dziecka bo przecież sama też bym sobie nie odmówiła tej przyjemności no ale nie można tego robić non stop. mam kuzynów nad którymi nadskakiwali na maksa, nosili, spali z nimi, cały czas się nimi rodzice zajmowali i potem doszło do tego, że jak zamieszkali sami to nie mogli nic zrobić (wcześniej gotowaniem itp. zajmowała się babcia) bo te małe szkraby nie umiały nawet 15 minut się same czymś zająć. tak właśnie skończyła się ich przesadna bliskość z dziećmi...

Nie rozumiem czemu używasz takich wielkich liter? Mam odczytać Twoją wypowiedź jako krzyk?

Kbetina spokojnie:) nikt tu nie krzyczy przecież, misia często nam pisze to co dla niej ważne takimi literkami, zresztą widnieją tam buźki:) gdyby krzyczała zamiast nich były by wykrzykniki. Nikt Cię nie atakuje, tylko taka rola forum, że można na nim wypowiedzieć swoje zdanie. Wasze się najwyraźniej róznia:) ot tyle.

misiu26, to co napisałaś jest niemiłe i chyba niewporządku, nie wiem dlaczego zostałam posadzona o kryptoreklame, no cóż moze Ty oceniasz ludzi podłóg siebie.
Napisałam gdzie dokonywałam zakupów i gdzie nadal ich dokonuje bo dla stałych klientów są rabaty. Niewidzę nic złego w poleceniu miejsca które uważam za solidne i sprawdzone.Wczesnie miałam z niektorymi skelpami problemy np. produkty zamówione różniły się od tych które otrzymałam.
Proszę poswtrzymanie od takich osądów. Jak sądze to forum słuzy do wymiany swoich opinii a nie do obrazania i krytyki osób się na nim znajdyujących. Twoja wypowiedź jest dla mnie żenujaca. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia.
A sklep www.superbobo.pl jak najbardziej polecam, przynajmniej jest pewny i sprawdzony, a ceny moze wyższe niż na allegro ale tańsze niż w sklepie stacjonarnym.

hihi dziewczyny wy naprawdę widzicie inne litery. Ale numer...u mnie są identyczne we wszystkich postach, aż zaraz zrobię zdjęcie bo nie mogę wyjść ze zdumienia. Jeszcze jak ewwe napisała że ja tak czasem piszę tzn że to niepierwszy raz. Zupełnie tego nie rozumiem dziwne.

misiu26, to co napisałaś jest niemiłe i chyba niewporządku, nie wiem dlaczego zostałam posadzona o kryptoreklame, no cóż moze Ty oceniasz ludzi podłóg siebie.
Napisałam gdzie dokonywałam zakupów i gdzie nadal ich dokonuje bo dla stałych klientów są rabaty. Niewidzę nic złego w poleceniu miejsca które uważam za solidne i sprawdzone.Wczesnie miałam z niektorymi skelpami problemy np. produkty zamówione różniły się od tych które otrzymałam.
Proszę poswtrzymanie od takich osądów. Jak sądze to forum słuzy do wymiany swoich opinii a nie do obrazania i krytyki osób się na nim znajdyujących. Twoja wypowiedź jest dla mnie żenujaca. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia.
A sklep www.superbobo.pl jak najbardziej polecam, przynajmniej jest pewny i sprawdzony, a ceny moze wyższe niż na allegro ale tańsze niż w sklepie stacjonarnym.

ehehehe padłam ze śmiechu:D ... też tu tylko kryptoreklamę widzę... w każdym słowie:D

misia czasem masz inne literki, ale ja to myślałam że to tak wiesz dla podkreślenia włąśnie ważnych rzeczy:) ale Ci komputer psikusa sprawił:)

Ostatnia edycja:
ja na pewno nie bede spac z malenstwem - glownie dla wlasnej wygody, bo po prostu nie moge wtedy dobrze sie wyspac. Ninka od zawsze zasypiala w swoim lozeczku - oczywiscie jak zaczela wychodzic z niego sama, to zaczely sie nocne eskapady. nawet teraz jak znudzi sie w nocy na siuku, to od razu wedruje do nas.

co do chusty, to ja popieram, ale z umiarem. jak dziecko jest malusienkie, to ok. ale im starsze, tym dluzej moze sobie polezaczkowac na macie czy w lozeczku. chuste bede wykorzystywala glownie na spacery.

hehe a u mnie w stacjonarnym to ceny są masakryczne, często na allegro czy innych sklepach internetowych wliczając koszty przesyłki było dwa razy tańsze zakupy :)

reklama
ewwe chyba mój komputer wie lepiej ode mnie co jest ważne i to podkreśla hihi. Może mam jakiegoś wirusa??

Wklejam zdjęcie. U mnie wszystkie posty wyglądają tak samo. Ciekawe jak to wygląda u was hihi :)
DSC05083.jpg
wrublik u mnie ceny są ok i często wychodzi mi taniej niż na allegro ale nie zawsze dostanę to co bym chciała i tu jest problem. Dlatego szukam na allegro i zamawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry