sarka
trójkowa mama
a jaki drogi ten sklep, przesada!Kryptoreklamą mi to pachnie bo nie chcę pisać że śmierdzi
Tunia świetne zakupy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaki drogi ten sklep, przesada!Kryptoreklamą mi to pachnie bo nie chcę pisać że śmierdzi
Gosiu , ja wyprawkę dla mojej Natalki kupilam w sklepie www.superbobo.pl, mają ceny do przyjęcia a jak kupowałam duzo rzeczy to wysyłkę miałam na koszt sklepu. Polecam, jestem bardzo zadowolona, wysyłka była szybko i przez kuriera , płaciłam przy odbiorze na wszystkie rzeczy dostałam paragon i gwarnację i wszystko było ok zgodnie z zamówieniem
kupiłam wczoraj chustę do noszenia dziecka - kupujecie też? Rozmawiałam z paroma znajomymi które mają i wszyscy bardzo zachwalają.
uważam że to jest niepotrzebne, uważam że dzięki chustom dziecko jest przy matce częściej niż powinno i tego wymaga
to tak samo jak spanie z dzieckiem, wydaje się być wygodne dla matki, która karmi w nocy, a po paru miesiącach trzeba przeżywać horror "wysiedlenia" dziecka do jego łóżeczka, a gdyby dziecko od urodzenia spało w swoim łóżeczku to problemu by w ogóle nie było, ja tak robiłam z córką, od początku spała w sowim łóżeczku blisko mnie i nigdy nie musiałam bawić się w nauczania samodzielnego spania, zasypiania i spania także samej w pokoju