reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

kupiłam wczoraj na all to:

5el. POSCIEL 120x90 + wypełnienie + ochraniacz (1256617861) - Aukcje internetowe Allegro wybrałam kremowe baranki
2 el. POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 *****BELBINA**** (1245460161) - Aukcje internetowe Allegro brązowe pieski
PRZEŚCIERADŁO WE WZORZE POŚCIELI********** (1245460166) - Aukcje internetowe Allegro analogicznie do pościelek wybrałam w tych wzorach 2 prześcieradełka

i napisałam babie maila z wybranymi wzorami, dziś jej napisałam, że przelałam jej kasę, a od niej żadnego maila zwrotnego, może się czepiam, ale nie lubię jak ktoś nie potrafi napisać, że przyjął zamówienie, zwłaszcza, że to nie 20 zł tylko ponad 100 zł,
ech, czepiam się, ale zawsze się stresuję, że zapłacę a nie otrzymam tych rzeczy, raz mi się tak zdarzyło

reklama
fajna ta pościel - a masz z pieskami czy z czym?
ja ostanio sporo kupuję na allegro i zauważyłam że jak się kupuje od firm to rzadko kiedy odpisują że doszło zamówienie czy pieniądze - ale ostatnio się wycwaniłam i w każdej informacji piszę, że proszę o poinformowanie kiedy zostanie nadana paczka i wtedy odpisują i przynajmniej mam pewność że wszycho jest ok

jedną wybrałam z owieczkami a drugie poszewki z pieskami tylko tymi w kolorze ecru i brąz
ja piszę dokładnie to samo, że proszę o informację, że paczka została wysłana, do tej pory nie miałam problemu żeby ktoś nie odpisał,
właśnie czekam na 3 paczki,

jednak ręczniki, butelki i rzeczy dla mnie kupię w zwykłym sklepie,

to i ja się wózeczkiem pochwalę :)

Załączniki

• w
    w
    32,5 KB · Wyświetleń: 91
byłam dzisiaj na małych zakupach i normalnie ceny mnie przerażają hehe kupiłam same drobnostki typu butelki, smoczki, oliwka, chusteczki, szczotka do włosów, herbatke i takie tam inne drobiazgi :d

Gosiu , ja wyprawkę dla mojej Natalki kupilam w sklepie www.superbobo.pl, mają ceny do przyjęcia a jak kupowałam duzo rzeczy to wysyłkę miałam na koszt sklepu. Polecam, jestem bardzo zadowolona, wysyłka była szybko i przez kuriera , płaciłam przy odbiorze na wszystkie rzeczy dostałam paragon i gwarnację i wszystko było ok zgodnie z zamówieniem :)

reklama
Gosiu , ja wyprawkę dla mojej Natalki kupilam w sklepie www.superbobo.pl, mają ceny do przyjęcia a jak kupowałam duzo rzeczy to wysyłkę miałam na koszt sklepu. Polecam, jestem bardzo zadowolona, wysyłka była szybko i przez kuriera , płaciłam przy odbiorze na wszystkie rzeczy dostałam paragon i gwarnację i wszystko było ok zgodnie z zamówieniem :)
Kryptoreklamą mi to pachnie bo nie chcę pisać że śmierdzi :)

Tunia pościelka śliczna. Mnie też te baranki się podobają
Kbetina bardzo fajny kombinezonik taki niespotykany Super

Do góry