reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja taki właśnie miałam ceratkowany, kładłam tylkko na nim pieluszkę flanelową, jak najbardziej był ok, nie wiem, czy gdzieś na strychu go nie mam właśnie ale jest zielony a chyba chciałabym coś zróżem:-p

czy taki przewijak jest dobry? 0218 CEBA PROFILOWANY PRZEWIJAK NA KOMODĘ 70X50cm (1168150557) - Aukcje internetowe Allegro

mam komodę z ikei z trzeba szufladami, jest idealna do mojego wzrostu i byłoby mi wygodnie na niej przewijać lubą kąpać maluszka

Ja miałam idealnie taki ja ten żółty i w takiej samej cenie kupiłam :) Tylko, że ja go kładłam na łózeczko, miał takie 4 stópki do przykręcenia ale spokojnie mozna ich nie przykrecac i umocowac przewijak na komodzie taśmą dwustronnie klejącą :) Najlepiej jak przewijak na wysokości bioder lub nieco wyżej na wysokości pasa :-)

ja już bym chciała kupić, ale jak się w ciągu tyg mamy wyprowadzić to kupię już jak będę mieć new adres, bo jeszcze nie zdąży dojść i będzie klops

jeszcze mam 1 pytanie, jaki rozmiar powinna mieć pościel do łóżeczka? 140x70 czy 120x90 czy 135x100 bo są takie różne rozmiary, że ja nie wiem

jeszcze mam 1 pytanie, jaki rozmiar powinna mieć pościel do łóżeczka? 140x70 czy 120x90 czy 135x100 bo są takie różne rozmiary, że ja nie wiem

No to zalezy jakie będziesz mieć łóżeczko. Ja mam trzy komplety jeden z Polski na 120x90 a dwa stąd na 140x70 ale preferuję ten pierwszy. Nasze łóżeczko będzie mieć 120x90 więc taka pościel lepsza :)

a ja bede miec chyba wozeczek :) na necie znalazlam jak wyglada spacerowka ale poprosilam goscia czy pania z allegro by mi dala fotki jeszcze gondoli od srodka bo nie moglam znalezc na necie :) i jak dostane dzisiaj focie to kupuje :D

a ja bede miec chyba wozeczek :) na necie znalazlam jak wyglada spacerowka ale poprosilam goscia czy pania z allegro by mi dala fotki jeszcze gondoli od srodka bo nie moglam znalezc na necie :) i jak dostane dzisiaj focie to kupuje :D

No właśnie czytałam na głównym, miejmy nadzieję, że transakcja dojdzie do skutku i bedziesz zadowolona :) Jesli tylko mogę, wiem, ze to kazdego sprawa ale raczej nie polecałabym przewozić maluszka w tym foteliku...

reklama
Do góry