reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

A my postanowiliśmy z okazji 2 latek przesiedlić Zuzankę na łóżeczko z Ikei dla większych dzieci. Ciekawe jak będzie jej się spało? Barierka ochronna jest więc mam nadzieję że nie spadnie no chyba że jakiś materac podłoży się na podłodze na początek. Groszek odziedziczy łóżeczko drewniane po Zuzi tak jak wózeczek.
A mnie ostatnio spodobał się wózek ale raczej nici z zakupu jak mamy ten po Zuzi :/
Implast Bolder SD ECOLINE od DUDEK W-wa NOWOść (1102512943) - Aukcje internetowe Allegro
piękne kolorki ma ten wózeczek:rofl2:

Moja Martynka tez po siostrze dziedziczy ale tylko ubranka bo wózek oddalam mojej siorce która w lutym tego roku , łóżeczko drewniane poszło do piwnicy bo tym razem chcę turystyczne żebyśmy mogli go tez na wyjazdy zabierać:rofl2:
To ja wam pokażę co kupiłam dla Groszka :) Mam nadzieję, że też się pochwalicie :)
1. pajacyk welurowy 62
2. pajacyk bawełniany 0-3m
3. pajacyk frotowy 0-3m
4. Spodenki welurowe 0-3m

Bardzo lubię pajacyki :)
urocze ubranka:-):-)
a u mnie na południu lumpek nazywany jest grzebokiem :-D bo się grzebie :-)
niezla nazwa:rofl2:
świetny ten wózeczek i jaka atrakcyjna cena:tak::tak: niezłą okazję trafilaś:-):-)
urocze łóżeczko i jak ładnie wykonane:-):-)
ja się wstrzymuję ciągle z zakupami, już pisałam dlaczego, ale to jest śliczne :-D

KOMPLET / POSCIEL DO WÓZKA HAFT 4ele. Poranekbaby (1146344252) - Aukcje internetowe Allegro
i jak tu się powstrzymać jak takie cudeńka są;-):tak::tak:

reklama
Co do chust to ja miałam, używałam do kiedy Julcia nie skończyła 2 lat :) Miałam taką kółkową, która kupiłam jak mała miała z 4 miesiące i z niej byłam bardzo zadowolona (można z niej zrobić hamak) i drugą taką Chusta do noszenia dzieci - pouch (kieszonka) (1154208063) - Aukcje internetowe Allegro, która kupiłam jak mała miała z 3 tygodnie, kupiłam ją ze względu na cenę, ale ta chusta to masakra :/ Rozmiar chusty dobierało się do własnych wymiarów po zmierzeniu, dobrałam i po kilkunastu minutach noszenia okazywało się, że mogłabym mieć dziecko przy kolanach. Po praniu ok, później koszmar. Może gdyby była z rozmiar większa to dałoby się jej używać, nawet mój mąż był wtedy do niej za mały. Zostawiłam ją, leży, mąz jest większy to może bedzie teraz z niej korzystał ale ta kółkowa świetna i w dodatku kupiłam ją w lumpeksie za jakąś smieszna kwotę 5 czy 6 złotych :)

ja nigdy nie miałam chusty dla Zosi, ciekawa jestem jak to z nią jest, w sumie chyba to fajna sprawa.. napiszcie mamuśki coś o tych chustach, ja to nawet niewiem jak to się zakłada, ale wiem że w modzie są..

dziewczyny czy my mamy jakiś osobny wątek na temat samych wózków?? czy tutaj wszystko?

Miałyśmy pozakładane więcej tematów ale większość stwierdziła żeby je połączyć bo jest za dużo. nie jestem moderatorem grudniówek więc nie będę się w to wtrącać. Ja tez wolałabym mieć więcej wątków a rożnych niż jeden i zawalać wszystkim.

natka masz rację. Teraz powoli już będziemy się rozglądać za wózkami, a to jest konkretny i kosztowny zakup. Pewnie każda woli się poradzić, więc osobny wątek uporządkowałby trochę nasze wizje wózkowe...

reklama
Nadeszła pora wyboru wózka dla naszych pociech więc w tym wątku możecie zadawać pytania, wklejać zdjęcia, dzielić się opiniami itp.
Udanych zakupów:-)

Do góry