piękne kolorki ma ten wózeczekA my postanowiliśmy z okazji 2 latek przesiedlić Zuzankę na łóżeczko z Ikei dla większych dzieci. Ciekawe jak będzie jej się spało? Barierka ochronna jest więc mam nadzieję że nie spadnie no chyba że jakiś materac podłoży się na podłodze na początek. Groszek odziedziczy łóżeczko drewniane po Zuzi tak jak wózeczek.
A mnie ostatnio spodobał się wózek ale raczej nici z zakupu jak mamy ten po Zuzi :/
Implast Bolder SD ECOLINE od DUDEK W-wa NOWOść (1102512943) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Martynka tez po siostrze dziedziczy ale tylko ubranka bo wózek oddalam mojej siorce która w lutym tego roku , łóżeczko drewniane poszło do piwnicy bo tym razem chcę turystyczne żebyśmy mogli go tez na wyjazdy zabierać
urocze ubranka:-):-)To ja wam pokażę co kupiłam dla Groszka Mam nadzieję, że też się pochwalicie
1. pajacyk welurowy 62
2. pajacyk bawełniany 0-3m
3. pajacyk frotowy 0-3m
4. Spodenki welurowe 0-3m
Bardzo lubię pajacyki
niezla nazwaa u mnie na południu lumpek nazywany jest grzebokiem bo się grzebie :-)
świetny ten wózeczek i jaka atrakcyjna cena niezłą okazję trafilaś:-):-)Mnie też..
No i udało mi się!!!! Wygrałam aukcje wózkową!!!
GŁĘBOKI WÓZEK O LEKKIEJ KONSTRUKCJI (1137474287) - Aukcje internetowe Allegro
urocze łóżeczko i jak ładnie wykonane:-):-)A ja utrafiłam łóżeczko:-)
ŁÓŻECZKO DZIECIECE !! JAK NOWE !! OKAZJA !! (1138509199) - Aukcje internetowe Allegro
i jak tu się powstrzymać jak takie cudeńka są;-)ja się wstrzymuję ciągle z zakupami, już pisałam dlaczego, ale to jest śliczne
KOMPLET / POSCIEL DO WÓZKA HAFT 4ele. Poranekbaby (1146344252) - Aukcje internetowe Allegro