reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

ok więc otworzyłam nowy temat, gdyby większość wolała się go pozbyć to najwyżej go usunę lub poproszę mamolkę/missiiss o połączenie wątków

reklama
Nio to ja Wam pokazywałam nasze cztery kółka.
Ale przypomne
1137474287
no więc wózieo przyjechał w czawrtek. I jestem MEGA ZADOWOLONA!!!! Wózek w ogóle nie zniszczony, że był używany widac tylko po kołkach, które i tak są w idealnym stanie. Mój M stwierdził, że pachnie nowością hihihihiii. Lekki, ma fantastyczne zawieszenie, bardzo miękki, w ogole nie czuć, że na kołach piankowych. A widze różnice, bo Lolkowy miał pompowane.Budka chodzi beszelestnie, a na paragonie data z kwietnia tego roku. Jedynie torba do wózka wydaje mi się mała, ale kosz na zakupy duży i pojemny. A torbe porównuje do poprzedniej. I tak zamierzałam kupić dokładnie ten wózek, z tej firmy i w takim kolorze, więc uważam, że udało mi się jak ślepej kurze ziarno. I do kwietnia ma gwarancje.

Skasowało mi posta! Ja bym chciala wiązaną...Pożyjemy zobaczymy...Kasa, kasa, kasa...Moja Babcia miała mi dać kase na część ale..(*)(*) Ostatnio troche mi się przkro zrobiło...Rozmawiałam z teściowa o spacerówkach, że mam juz upatrzoną, ale musze jeszcze poogladac ja w sklepie...A ona, że lepiej używana kupić...Ja wiem, że ona to powiedziała z dobrego serca ale...Mnie czasem żal, że Lolo miał prawie wszystko nowe a ta Dzidzia już nie...Kupiłam głęboki używany więc po cichu marzy mi sie nowa spacerówka...Ale pożyjemy zobaczymy...

Jejku, Wy już wózki kupujecie:blink::rofl2: my póki co mamy 3 szt body i jedną parę skarpetek, które mój Mężczyzna dostał ode mnie w prezencie na wieść o poczętym Maluszku.
Czekamy co najmniej do września, bo wtedy mój brat przyjeżdża i wspominał coś o wózku po swojej obecnie rocznej córeczki. Poza tym jakoś jeszcze nie bierze mnie na mega zakupy, póki co rozglądam się, porównując ceny, zbierając opinie etc. Więc odwiedzam Was tu często, podziwiając Wasze zakupy:-)

Skasowało mi posta! Ja bym chciala wiązaną...Pożyjemy zobaczymy...Kasa, kasa, kasa...Moja Babcia miała mi dać kase na część ale..(*)(*) Ostatnio troche mi się przkro zrobiło...Rozmawiałam z teściowa o spacerówkach, że mam juz upatrzoną, ale musze jeszcze poogladac ja w sklepie...A ona, że lepiej używana kupić...Ja wiem, że ona to powiedziała z dobrego serca ale...Mnie czasem żal, że Lolo miał prawie wszystko nowe a ta Dzidzia już nie...Kupiłam głęboki używany więc po cichu marzy mi sie nowa spacerówka...Ale pożyjemy zobaczymy...

Bodzinka - u mnie bedzie tak samo z rzeczami po Nince. trudno, zebym kupowala nowy wozek, jak mam prawie nowy. to samo z ubrankami.

agaj mój mąz nie chciał sie zgodzić teraz na wózek. Ale ja sie uparłam bo była okazja. I w sumie nawet on zadowolony.

my wczoraj właśnie kupiliśmy wózek i wanienkę. jestem z tych zakupów strasznie zadowolona :-) wykorzystałam, że mój A przyleciał i cały dzień biegaliśmy po sklepach. łóżeczko też mieliśmy kupić ale z tym się okazało, że dostaniemy używane w rodzince. za friko więc nie będę narzekać bo wygląda dobrze. chcemy tylko nowy materac kupić. kołderkę mamy od siostry i tylko jakieś powleczenia trzeba kupić :-)
to tyle póki co. później doczytam co wy nakupowałyście bo teraz wpadłam na chwilkę

tez bym juz chciala miec wozio ale poki nie wejde w bezpieczne tygodnie a przynajmniej bezpieczniejsze to nie kupie ani wozia ani lozeczka.. a tak bym sobie juz chciala patrzec jak w pokoiku stoi :)

a ja wózek kupiłam w piątek ale jeszcze fotki nie zrobiłam bo został w domku u teściów. co prawda też zaczęłam się obawiać czy to nie za wcześnie na takie zakupy ze strachu co to się jeszcze może stać. no ale przecież tak myśleć nie można więc wózek kupiony :-)

reklama
My na razie stanęliśmy na kombinezonie, szczotce do butelek, gruszcze do noska i łóżeczku, z którym są problemy, bo wazy tyle, że żadna firma nie chce go dostarczyć. A to kawałek drogi: Rzeszów - Koszalin

Ale wczoraj zrobiłam listę potrzebnych rzeczy i mój Ł kazał sobie zrobic kopię i zapowiedział, że po pracy będzie buszował po sklepach :szok:
Z ciuszkami się na razie wstrzymujemy, bo mamy dostać całe komplety w różnych rozmiarach dla chłopca i dla dziewczynki:-)

Do góry