reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hmmm w takim razie myślę że kombinezonik całkowicie mi wystarczy i ewentualnie dokupię kocyk gruby. Pościel wydaje mi się dobra na chłodne letnie wieczory. Z resztą z tego co czytam gondolę będziemy raczej mało używać zimą... chyba, że zima nas miło zaskoczy i będzie piękna, słoneczna i mało mroźna
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
No licze na to ze zima będzie cieplutka, ale to takie moje pobożne życzenie . A z autopsji wiem że bedzie mroźna niestety , bleee .
Ja używałam komibnezonika, beta i przykrycia z gondoli. JAk było wyjatkowo mrożno to jeszcze kocyk. A jak Lol sie urodził to było i -20 w dzień i więcej a nie zawsze mogłam sziedzieć z nim w domu..Zresztą myśmy zawsze wędrowniczki byli i raczej pogoda nam nie straszna, tylko moje samopoczucie...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
u mnie tez byl zestaw kombinezon + kocyk + oslonka na gondolke. wystarczylo
hej a co myślicie o czymś takim?
Miękka CHUSTA od narodzin-OD SUPER SPRZEDAWCY!!! (1146751264) - Aukcje internetowe Allegro
z pierwszym dzieckiem nie miałam ale wtedy jak się ma jedno a dwie ręce to jakoś to idzie, a teraz jak się ma dwie ręce a dwa dzieciątka to czy nie lepiej w takie cóś się zaopatrzyć?
Miękka CHUSTA od narodzin-OD SUPER SPRZEDAWCY!!! (1146751264) - Aukcje internetowe Allegro
z pierwszym dzieckiem nie miałam ale wtedy jak się ma jedno a dwie ręce to jakoś to idzie, a teraz jak się ma dwie ręce a dwa dzieciątka to czy nie lepiej w takie cóś się zaopatrzyć?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
wrublik bardzo fajne i ku mojemu zaskoczeniu tanie tylko czy napewno bezpieczne? ja się zawsze boję, żeby dzieciątku nie skrzywiło główki
raczej nie powinno skrzywić, z bezpieczeństwem właśnie też mi się wydaje że ok, tylko może jest wśród nas która takie coś miała? tyle się mówi w szkołach rodzenia o dobrodziejstwa noszenia dzidziulów w chustach że jestem bardziej przekonana na tak, ale może ktoś ma jakieś zastrzeżenia?
Ja używałam śpiworka do gondoli i na następną zimę do spacerówki też tego samego. Byłam zadowolona. Cieplutko jest dzidzi w takim śpiworku i można dłuuugo spacerować
wrublik ja myślę o zakupie chusty kółkowej o coś takiego
Chusta do noszenia dzieci - chusta kółkowa (1149422031) - Aukcje internetowe Allegro
wrublik ja myślę o zakupie chusty kółkowej o coś takiego
Chusta do noszenia dzieci - chusta kółkowa (1149422031) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Ostatnio zawędrowałam do Smyka bo mi znajoma kupon rabatowy dała na 20%zniżki i kupiłam Martynce kocyk taki mięciutki, gruby i z pięknymi kolorami taki jak ten:-) tylko mój ma przewagę koloru zielonego
http://allegro.pl/item1136826545_belpla_80x110cm_kocyk_kocyki_antyalergiczne_634
a dla pierworodnej grę edukacyjną z Kubusiem puchatkiem
http://allegro.pl/item1136826545_belpla_80x110cm_kocyk_kocyki_antyalergiczne_634
a dla pierworodnej grę edukacyjną z Kubusiem puchatkiem
Podziel się: