reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

no ja używałam tylko spiworka z rączkami, nóżkami i kapturkiem :). Potem przykrywałam Julcię kocykiem i na to ta część wierzchnia od gondolki.

reklama
Hmmm w takim razie myślę że kombinezonik całkowicie mi wystarczy i ewentualnie dokupię kocyk gruby. Pościel wydaje mi się dobra na chłodne letnie wieczory. Z resztą z tego co czytam gondolę będziemy raczej mało używać zimą... chyba, że zima nas miło zaskoczy i będzie piękna, słoneczna i mało mroźna :)

Ja używałam komibnezonika, beta i przykrycia z gondoli. JAk było wyjatkowo mrożno to jeszcze kocyk. A jak Lol sie urodził to było i -20 w dzień i więcej a nie zawsze mogłam sziedzieć z nim w domu..Zresztą myśmy zawsze wędrowniczki byli i raczej pogoda nam nie straszna, tylko moje samopoczucie...

wrublik bardzo fajne i ku mojemu zaskoczeniu tanie tylko czy napewno bezpieczne? ja się zawsze boję, żeby dzieciątku nie skrzywiło główki :sorry2:

raczej nie powinno skrzywić, z bezpieczeństwem właśnie też mi się wydaje że ok, tylko może jest wśród nas która takie coś miała? tyle się mówi w szkołach rodzenia o dobrodziejstwa noszenia dzidziulów w chustach że jestem bardziej przekonana na tak, ale może ktoś ma jakieś zastrzeżenia?

reklama
Do góry