to ja chyba jedyna jeszcze się nie zabrałam za wielkie zakupy hehe za tydzień mamy zamiar jechać wózki obejrzeć. ciuszki zobaczę najpierw w Irlandii,a dopiero potem tutaj się będę rozglądała za tym czego będzie mi jeszcze brakowało. łóżeczko, kołderki itp. to jeszcze nie myślałam nawet :-) chyba wszystko przez to, że męża teraz nie ma a sama jakoś o tym wszystkim nie mam zamiaru myśleć.
reklama
Bodzinka ciuszki super a ten pajac żyrafka mmmmm piękny Wózeczek też trafił ci się super - fajny kolorek.
Madziara łóżeczko piękne i tylko za 100zł??? SSuper
Uwielbiam zdjęcia zakupowe dla maluszków wklejajcie zdjęcia i chwalcie się
Madziara łóżeczko piękne i tylko za 100zł??? SSuper
Uwielbiam zdjęcia zakupowe dla maluszków wklejajcie zdjęcia i chwalcie się
madziara158
Grudzień 2010
Łóżeczko mi się fartnęło i takie jakie chciałam, i za 100 :-) A w środę po wizycie zaciągnę mojego Ł na małe buszowanie po sklepach:-)
I cały czas się zastanawiam na wózkiem. Czy nowa Bexa albo X-lander czy może używane Quinny...ehhh I co tu wybrać?
I cały czas się zastanawiam na wózkiem. Czy nowa Bexa albo X-lander czy może używane Quinny...ehhh I co tu wybrać?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hmmm ciężka sprawa z tymi wózkami. Ja zdecydowałam się na X-Landera tylko obejrzę to kubełkowe siedzisko bo albo wezmę XQ z kubełkowym albo XA ze zwykłym siedziskiem.
T
Tunia85
Gość
ja się wstrzymuję ciągle z zakupami, już pisałam dlaczego, ale to jest śliczne
KOMPLET / POSCIEL DO WÓZKA HAFT 4ele. Poranekbaby (1146344252) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET / POSCIEL DO WÓZKA HAFT 4ele. Poranekbaby (1146344252) - Aukcje internetowe Allegro
Wiolcia_6
Śliczna ta pościel tylko wg mnie strasznie malutka. Poszewka na kołderkę ma 70x50
T
Tunia85
Gość
bo to do wózka, więc chyba musi być mniejsza żeby się w gondoli zmieściła...
reklama
Wiolcia_6
no właśnie to chyba zależy czy się decydujesz na pościel czy spiworek czy jeszcze co innego. Może tutaj sie wypowiedzą już sprawdzone zimowe mamy - co najlepszego do wózka?? I skoro ubiera się dziecko w kombinezonik to wystarczy sam kocyk??
Podziel się: