reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Och a ja uwielbiam "peweksy"...Teraz to mam ciuszki po Lolku więc praktycznie nie musze dokupwywać ale i tak pare juz kupiłam. Siebie za to w lumpku opkupiłam na ciąże:-) Ze dwa tygodnie temu Dzidek dostał ciuszki od cioci z Dublina. Zaraz cykne fotki i się pochwale. I licytuje wózek. Prosze trzymac kciuki:-) Och i wybrałam posciel ale mam 3 komplety po Lolku więc poczekam z tym zakupem do pażdziernika moze...I kocyk kupiłam. No nie umiałam się oprzec:-)

No to dzieweczki UWAGA, będzie ostra jazda bez trzymanki, prezenciki od cioci plus kocyk.

Bodzia śliczne :-).

A co do lumpków, szmateksów, to ja tam nie zaglądam, bo nie potrafię po prostu szukać. Z resztą też mi się nie chce grzebać w tych stosach ubrań :sorry2::-p.

bodzinka pieknosci to dla malenstwa cuda :) i super ze ci sie udalo z tym wozkiem :) ja juz postanowilam z mezem ze kupujemy lozeczko pod koniec wrzesnia :D juz sie doczekac nie moge :) niech ten czas szybko zleci :)

ale te butki słodkie - bomba. A my w przyszłym miesiącu szykujemy się na łóżeczko, najpierw pomalujemy pokój no i będziemy kupować - co prawda tak stopniowo żeby całej kasy nie wydać za jednym zamachem ale już i tak nie mogę się doczekać. Jeżeli chodzi o wózek to coś dziadkowie przebąkiwali że kupią - oby :-)

reklama
No, no Bodzinka wózek to prawie jak za darmoszkę jak to mój brat mawia ;) Naprawdę okazyjna cena i widac, że niezniszczony :)

Madziara łóżeczko też świetne :)

Musicie dziewczyny pokazac zdjęcia jak już rzeczy przyjdą.

Ja dzisiaj zaczęłam chodzić za mężem i mu przytruwać nieco kiedy zaczniemy wreszcie rzeczy dla malucha kupować :p Stanęło na tym, że znalazłam wózek Quinny, gondola turkusowa a siedzisko do spacerówki szare, rama kupiona w kwietniu, no wcale nie zniszczony, za 230 euro (nowy około 500). Napisałam maila do tej dziewczyny i może byśmy pojechali po niego w przyszłym tygodniu jeśli jeszcze nie sprzedali :) Szkoda tylko, że tak daleko do tego Dublina :dry:. Maż obiecał też kupić mi jakieś ubranka na brzuszek, wiecie, że wciągu 3-4 tygodni ostatnich to powyrastałam ze wszystkich elastycznych bluzek? Wszystko podskoczyło do góry i brzuch na wierzchu.

Do góry