reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Och a ja uwielbiam "peweksy"...Teraz to mam ciuszki po Lolku więc praktycznie nie musze dokupwywać ale i tak pare juz kupiłam. Siebie za to w lumpku opkupiłam na ciąże:-) Ze dwa tygodnie temu Dzidek dostał ciuszki od cioci z Dublina. Zaraz cykne fotki i się pochwale. I licytuje wózek. Prosze trzymac kciuki:-) Och i wybrałam posciel ale mam 3 komplety po Lolku więc poczekam z tym zakupem do pażdziernika moze...I kocyk kupiłam. No nie umiałam się oprzec:-)

No to dzieweczki UWAGA, będzie ostra jazda bez trzymanki, prezenciki od cioci plus kocyk.

Bodzia śliczne :-).

A co do lumpków, szmateksów, to ja tam nie zaglądam, bo nie potrafię po prostu szukać. Z resztą też mi się nie chce grzebać w tych stosach ubrań :sorry2::-p.

bodzinka pieknosci to dla malenstwa cuda :) i super ze ci sie udalo z tym wozkiem :) ja juz postanowilam z mezem ze kupujemy lozeczko pod koniec wrzesnia :D juz sie doczekac nie moge :) niech ten czas szybko zleci :)

ale te butki słodkie - bomba. A my w przyszłym miesiącu szykujemy się na łóżeczko, najpierw pomalujemy pokój no i będziemy kupować - co prawda tak stopniowo żeby całej kasy nie wydać za jednym zamachem ale już i tak nie mogę się doczekać. Jeżeli chodzi o wózek to coś dziadkowie przebąkiwali że kupią - oby :-)

reklama
No, no Bodzinka wózek to prawie jak za darmoszkę jak to mój brat mawia ;) Naprawdę okazyjna cena i widac, że niezniszczony :)

Madziara łóżeczko też świetne :)

Musicie dziewczyny pokazac zdjęcia jak już rzeczy przyjdą.

Ja dzisiaj zaczęłam chodzić za mężem i mu przytruwać nieco kiedy zaczniemy wreszcie rzeczy dla malucha kupować :p Stanęło na tym, że znalazłam wózek Quinny, gondola turkusowa a siedzisko do spacerówki szare, rama kupiona w kwietniu, no wcale nie zniszczony, za 230 euro (nowy około 500). Napisałam maila do tej dziewczyny i może byśmy pojechali po niego w przyszłym tygodniu jeśli jeszcze nie sprzedali :) Szkoda tylko, że tak daleko do tego Dublina :dry:. Maż obiecał też kupić mi jakieś ubranka na brzuszek, wiecie, że wciągu 3-4 tygodni ostatnich to powyrastałam ze wszystkich elastycznych bluzek? Wszystko podskoczyło do góry i brzuch na wierzchu.

Do góry