reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

A my postanowiliśmy z okazji 2 latek przesiedlić Zuzankę na łóżeczko z Ikei dla większych dzieci. Ciekawe jak będzie jej się spało? Barierka ochronna jest więc mam nadzieję że nie spadnie no chyba że jakiś materac podłoży się na podłodze na początek. Groszek odziedziczy łóżeczko drewniane po Zuzi tak jak wózeczek.
A mnie ostatnio spodobał się wózek ale raczej nici z zakupu jak mamy ten po Zuzi :/
Implast Bolder SD ECOLINE od DUDEK W-wa NOWOść (1102512943) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Ja myślałam właśnie, żeby Patrycję przesiedlić do łóżka dla dzieciaków, takie z barierką, ale nie amym gdzie go wstawić, bo w pokoju przeznaczonym do celowo dla niej mamy juz duże łóżko z którym nie mamy co zrobić za bardzo, więc przydałoby się żeby ona tam spała a kojec oddała maluchowi, ale ja bym w nocy nie zasneła, bo bym się bała że mi spadnie z tamtego łóżka, a kojec może jej posłużyć jeszcze spokojnie 1,5-2 lata. Więc taniej wyjdzie jednak drugi kojec.
Nowy wózek też bym chciała, ale mamy ten po Patrycji i znowu wydatek na nowy wózek dla zachcianki to nie wchodzi w rachube nawet ;/

Tak :tak:, kolory wózka są piękne :-). Uwielbiam takie :tak::-):-):-).
jaki wózek podziwiacie???

jak byłam na wakacjach to było zatrzesienie wózków X-landerów, normalnie co drugi byl taki:) ale na tyle mi się spodobały że na razie jestem za XL:) szkoda tylko że maja taka uboga kolorystykę, bo chyba tylko pomarańcz, zieleń, czerwień i niebieski.

reklama
z tymi zakupami też czekam dlatego, że do 15 sierpnia mamy plany żeby się już przeprowadzić do suwałk, a ja i tak dopiero 18.08 poznam płeć dzidziusia bo mam połówkowe, więc nie ma sensu teraz kupować rzeczy, bo i tak żeby przewieźć wszystkie nasze sprzęty, część mebli itd trzeba będzie busa wziąć, więc dodatkowe wózek, łóżeczko itd to po prostu zbędny bagaż, zwłaszcza, że do porodu jeszcze dużo czasu więc zdążę wszystko zakupić.... poza tym muszę wiedzieć czy wanienka z kubusiem puchatkiem będzie różowa czy niebieska :-D w ubrankach do kolorów uwagi nie będę przywiązywać, bo i tak będę kupować i żółte i zielone i inne...:-D

Do góry