Retyyy a ja nawet o tym nie myśle. Jedyne co kupiłam to śpirowek do spania i tyle. Mam cała szafę zawaloną ciuchami po Patycji i nawet nie chce mi się tego ruszać dopóki nie mam pewności czy będzie syn czy córka, bo jak córka to wszystko już mam a jak synuś to trzeba będzie coś kupić. Jednak na dzień dzisiejszy nawet nie myslę się za to zabierać nawet.
reklama
No jedyna nad czym się czasem zastanawiam, to czy kupić nowy kojec czy wysiedlić ze starego Patrcyje. Ale chyba nie da się tak łatwo, bo ona w nocy sięwierci i by mi z łóźka jeszcze spadła, a nowy kojec na allegro taki jaki będzie wystarczający to kosztuje 169 zł. Do tego ten stary to już strasznie styrany jest, więć raczej nowy kupimy, ale to dopiero w grudniu, nie wcześniej.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a ja w sumie w tej ciazy mam kupione tylko misia i te takie buciki barankowe... nie wiem strasznie chcialabym kupic kolyske juz ale ... sie boje zwyczajnie :/ nie przesadow tylko wiecie... powtorki... a sobie obiecalismy ze jak nie wyjdzi eteraz tfu tfu to odpoczywamy na minimum 5 lat i powyjezdzamy troszke moze dom swoj zbudujemy i takie tam...
ale w sierpniu po wyplacie kupie komode i wszystkie ciuszki dzieciece z mojej szafy przetransportuje do komody i posegeguje wedlug rozmiarow to bede miala co robic kolyske chyba dopiero kupie we wrzesniu/pazdzierniku... a wozek listopad?? chyba tak...
tez sobie zrobie rozpizke co musze kupic i powoli powoli od wrzesnia zaczac conieco kompletowac bo czasu juz pewnie pozniej bedzie gonil jak szalony
ale w sierpniu po wyplacie kupie komode i wszystkie ciuszki dzieciece z mojej szafy przetransportuje do komody i posegeguje wedlug rozmiarow to bede miala co robic kolyske chyba dopiero kupie we wrzesniu/pazdzierniku... a wozek listopad?? chyba tak...
tez sobie zrobie rozpizke co musze kupic i powoli powoli od wrzesnia zaczac conieco kompletowac bo czasu juz pewnie pozniej bedzie gonil jak szalony
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Miissiiss głuptasie jaki odpoczynek? jakie 5 lat?? ty się lepiej szykuj, że za 5 miesięcy życie wam szkrab powywraca Oczywiście chcesz zaczekać z zakupami - wcale się nie dziwię, zaraz po odpoczynku zaczniesz taki szał zakupowy że moment wszystko nadrobisz ;-)
mamolka
Fanka BB :)
Wygodne jest takie coś?
Mi pasowało. Dziecko wygląda w tym jak w sukience, ale na dole jest gumka to się nie podwija. O wiele szybciej zmienia się pampersy bo odpadają zatrzaski, ale trzeba zakładać skarpeteczki- ale ja kocham skarpeteczki
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wiolcia a bo ja wlasnie gupol jestem :/ ale masz racje jak sie zacznie pazdziernik to moj maz mnie zabije ze tyle kasy wydaje na te zakupy i slicznosci dla malenstwa haha zbankrutuje chyba ale dobrze ze mam juz sporo ciuszkow jeszcze jak sie tosia potwierdzi to i kuzynka mi da ciuszkow po swojej corci aj jak ja lubie grzebac i przebierac w takich malenkich rzeczach
wiem co czujesz bo ja mam to samo Rozczulają mnie te małe śpioszki, rajtuzki, czapeczki. Teraz to się dziwię że Zuza się w to mieściła... Jaka musiała być maleńka...aj jak ja lubie grzebac i przebierac w takich malenkich rzeczach
Ja dopiero mam jedne malutkie skarpeteczki, kupione z okazji Dnia dziecka:-), trochę ciuszków dostanę po chrześniaku i z mamą jesteśmy umówione na zakupy w przyszłym tygodniu, idziemy do lumpka jak będzie dostawa i licze że uda mi się coś fajnego wyrwać dla maleństwa.
A takie konkretniejsze zakupy: wózek, mebelki, itd. to po wakacjach choć już sobie w internecie zerkam ;-)
A takie konkretniejsze zakupy: wózek, mebelki, itd. to po wakacjach choć już sobie w internecie zerkam ;-)
reklama
Podziel się: