reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Widziałam kombinezoniki w Smyku po 40 zeta. Te dla dziewczynek były ładne , te dla chłopaczków takie sobie. Unisex było mało i brzydkie. Więc w tym wypadku wolałabym wiedzieć.

reklama
ja tez czekam na polowkowe - juz pisalam, ze jesli bedzie dziewczynka nadal, to mam cala mase ciuszkow po Nince. jesli bedzie jednak chlopak, to musze dokupic ciuszki w troche bardziej "meskiej" kolorystyce.

a ja z okaji ze na usg byla piekna dzidzia kupilam w lumpku sliczna sukieneczke rozmiar 3-6 miesiaca piekna bielusia z wykonczeniami rozowymi z atlasu :) mam nadzieje z emi si eprzyda do chrztu ;) no i koszulke malenka pomaranczowa a wszystko za jedyne 2 zl :hahaha: ale czad a jak nowe wyglada :)

ja też dzisiaj zaszalałam w lumpku. Tylko u mnie wyszło 27 zł:szok:. Ale ciuszki są boskie, przecudne i śliczniusie - jak nowe i dobrej jakości.:-)
Powiem Wam, że ja jestem dość wybredna i jak we wtorek pojechałam do centrum handlowego to w Smyku NIC mi sie nie podobało, w Wójciku-ZERO, w H&M tez dosłownie NIC nie wpadło mi w oko. Fajne i jakościowo porządne ciuszki są w mothercare. Tylko strasznie drogie, a wyprzedaże obejmują tylko kilka fasonów. I jeszcze w Zarze ładne można znaleźć.
Więc wracając z tego lumpiku szłam przez rynek i tam też były stoiska z ciuszkami dla dzieci i w szoku byłam jakie beznadziejne i do tego dość drogie. Body np. 11 zł (a za darmo bym go nie wzięła).
Więc warto trochę pochodzić i poszperać. Można znaleźć prawdziwe perełki.

olcia dokladnie lumki to czasem kopalnia super ciuszkow niktore mozna trafic nawet z metkami :) ja nigdy po lumkach nie chodzilam ale w tamtej ciazy zaczelam przyznam ze na pczatku to mi kiepsko szlo grzebanie w calej stercie ciuszkow a teraz to moge godzinami przebierac :p i w sumie juz teraz mam taka wprawe ze na pierwszy rzut oka wiem czy mam grzebac glebiej czy nie warto :) dzisiaj bylo warto :)

Ja w pierwszej ciąży jak byłam to większość ubranek kupowałam w lumpeksach o co się pokłóciłam z teściową strasznie bo ona uważała, że dla takiego dziecka powinno być nowe a jak ja miałam za byle jakiego pajaca z tesco zapłacić 20 zł to już wolałam kupić używany ale lepszej firmy early days, name it czy adams kids. I dobrze przynajmniej miałam lepszej jakości ubranka za grosiki. Teraz nie kupuje w lumpeksach bo mi się nie chce szukać i grzebać jak 3-pack body kopertowych z długim rękawkiem kosztuje 3 euro :)

Kupiliśmy dzisiaj laktator aventu z Via, w promocji był za pół ceny w Tesco, 20 euro zapłaciliśmy :D Straszliwie się ucieszyłam, że już jest bo i pokarm zaczyna kropelkować... :baffled:

ja też trochę ciuszków w lumpku kupiłam i trochę w tesco na wyprzedaży... już by mi się chciało kupić wanienkę łóżeczko i takie tam, ale póki co kasę odkładam - może w przyszłym miesiącu coś kupię większego

reklama
Ja się nie mogę przemóc do kupowania w ciuszku rzeczy dla Małego:no: nie wiem gdzie te rzeczy były, kto je nosił... moja psychika nie daje sobie z tym rady ;-) Za to jestem wielką fanka okazji :-) Ostatnio kupiłam trój pak body z długim rękawem za 10 zł, spodnie dresowe dla małego za 6 zł itp, dwie koszulki z długim rękawem za 5 zł - wszystko nowe w okazyjnych cenach.

Do góry