reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja nie mam oporów, żeby kupować w lumpku pajace, dresiki, kurteczki czy takie tam. Ale bielizna typu kaftanik czy body to już wolałabym nowe mieć albo od kogoś kogo znam. Ja w tą stronę mam taką obsesję - bielizna jest osobista.

reklama
ja też nie mam oporów by kupować w ciuchu, ale zrobiłam się też wybredna i kupuję często te nowe jeszcze z metkami :) Dla małego Bąbelka jeszcze nic w ciuchu nie kupiłam bo nie mam czasu do żadnego zajść ;/

Body, pajace itp i tak trzeba uprać i koniecznie przeprasować.. i jaki tu zarazek ma przeżyć. Swoją droga ostatnio wyczytałam, że największe syfy są na sklepowych wózkach ( na tych rączkach) niż np. na deskach klozetowych ;/ Bakterie kałowe i inne syfy.. aż z ciężkim sercem dziecko wsadzam do takiego wózka w sklepie.

Ostatnio przemyślałam sobie sprawę zakupów i stwierdziłam, że mam jeszcze sporo czasu. W taki upał to nawet myśleć o tym mi się nie chce. Zastanawiam się nawet, czy nie darować sobie sierpnia. No zobaczymy jak długo wytrzymam;-)

ja też najwcześniej zacznę kupować w drugiej połowie sierpnia, po przeprowadzce... zresztą najpierw skompletuję najważniejsze rzeczy, i te torby na porodówkę,

wczoraj w Smyku naoglądałam sie tyle pieknych śpioszków, pajacyków welurowych i innych cudów ale ciągle mam hamulec bo nie wiem czy na pewno aby rożowe maja być hehehe. Jak mi w poniedziałek gin potwierdzi płeć to hamulce mi chyba popuszczają:-Dbo ciężko sie oprzeć...nic na hura po prostu spontanicznie do tego podejdę

Ja też dla Zuzy kupuję w lumpku i komisie ale tylko jak spotkam markowe niezniszczone rzeczy. Ostatnio byłam w komisie i znalazłam dwie pary ślicznych Jeansów cheeroke i next za które zapłaciłam w sumie 12,50 .Trudno się oprzeć takiemu zakupowi :) Spodnie są śliczne i trudno by mi było spotkać u nas takie nowe z metką i za taką cenę.
Ostatnio dla Groszka kupiłam 4 pajace bawełniany frotowy i 2 welurowe i zapłaciłam całe 11zł. Wyprałam wyprasowałam i wyglądają jak nówki :) Lubię polować na takie okazje :)

Ja też będe kupować w lumpiku ciuszki, dziś moja mama była w lumpku i mówiła że 5 ciężarnych widziała, które wychodziły z siatkami małych ciuszków :-) Ja ide pobuszować w przyszłym tygodniu, oby tylko chłopiec potem nie okazał się dziewczynką ;-)

To ja wam pokażę co kupiłam dla Groszka :) Mam nadzieję, że też się pochwalicie :)
1. pajacyk welurowy 62
2. pajacyk bawełniany 0-3m
3. pajacyk frotowy 0-3m
4. Spodenki welurowe 0-3m

Bardzo lubię pajacyki :)

Załączniki

• DSC04724.jpg
    DSC04724.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC04725.jpg
    DSC04725.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 32