reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wiolcia siedzenia kubelkowe sa malutkie w porownaniu ze zwyklymi spacerowkami wiec taki wozek pewnie na krocej starczy, gdyz wyobraz sobie maluszka ubranego po zimowemu wcisnietego w taki kubelek.. musialabys przejsc sie do sklepu i obejrzec taki wozek, jest wersja high -trek posiadajaca duzy kubelek ale to zupelnie inny wozek

reklama
Na pierwszym miejscu przy wyborze wózka zwracajcie uwagę na to czy dziecku będzie w nim wygodnie bo niestety nie zawsze fikuśny, udziwniony i nowoczesny wózek jest wygodny dla dziecka.

A ja nawet nie myślę jeszcze o wózku, choć jeden mi się już od jakiegoś czasu podoba. No zobaczymy jak to będzie, bo może mi się jeszcze zmienić.
Na ubranka tylko zerkam i dopiero pewnie we wrześniu / październiku zacznę kupować, choć nie powiem, że mnie nie kusi :-p.

Nie, przesądna nie :-D, po prostu teraz jakoś nie czuję takiej potrzeby :tak:. Mam mniejszego hopla na tym punkcie niż w pierwszej ciąży. Wtedy dla mnie wszystko było, że tak powiem nowe i kupowałam mnóstwo niepotrzebnych ubranek. Teraz to wiem, że będę z rozsądkiem robić zakupy :tak:.

No tak to zmienia postać rzeczy i niby się wszystko zgadza co piszesz bo ja szaleję na zakupach od maja :] Ale zwłaszcza ze względu na ograniczona pulę pieniążków. Oczywiście wszystko to takie ładne, nowe ... więc nie ma się co dziwic że później jest za dużo ubranek i niektóre nie zdąży się nawet założyć dlatego trzymam się ograniczeń i jak kupuję to po 7 szt. (np. 7 bodziaków, 7 bluzeczek itp.). a jak juz skończę rozmiar 62 to zacznę z 68:))

reklama
Wiolcia_6 to i tak sporo Ci się tych ubranek nazbiera :tak:, a jak jeszcze " w spadku " dostaniesz może od koleżanek, bądź kogoś z rodziny, to szafa pęknie w szwach ;-). A tak serio, to zawsze lepiej mieć jedną parę za dużo, niż za mało.

Do góry