reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ewa śliczny jest! Miałam w planach zakup takiego samego (uwielbiam drewno, zwłaszcza bielone) ale cena zadecydowała :-( nasz używany kosztował 40 zł.

reklama
No cena jest powalająca...:/ Ja bym go w życiu sama nie kupiła - wolałabym odłożyć te dwie stówy na parasolkę, która trzeba będzie kupić na wiosnę. Ale skoro dziadkowie się uparli, to niech kupują ;)

W tym roku w obu domach (i u moich rodziców, i u teściów) zrobiliśmy losowanie prezentowe. Nie kupujemy każdy każdemu, tylko wylosowanej osobie. Rok temu u teściów to się super sprawdziło - można kupić coś porządnego, a nie dwanaście pierdółek.
A że dzieci nie biorą udziału w losowaniu, to dziadkowie "wyżywają" swoje zapędy prezentowe na nich ;)

No cena jest powalająca...:/ Ja bym go w życiu sama nie kupiła - wolałabym odłożyć te dwie stówy na parasolkę, która trzeba będzie kupić na wiosnę. Ale skoro dziadkowie się uparli, to niech kupują ;)

No to pewnie,nie ma jak dziadkowie :-)

Fajny ten pchacz :-)

U nas jeszcze sporo miejsca, ale jak przyjdzie ten pchacz, to wywalę nieużywane zabawki do szafy. Zostawię tylko autko, grającą kierownicę, piłkę i drewniane klocki. Niczym innym Pucek się nie bawi...

Ide obrabowac bank i zrobie u niego zakupy :-) Ale chyba zrezygnuje z upatrzonego prezentu i cos u niego na roczek kupie :-)

ewa fajne fajne:) dodałam sprzedawcę do ulubionych żeby mi nie zaginął;-) ma rzeczy typu "moje bambino" www.mo****mbino.pl - zawsze mi sie podobały ale ceny tez mają tam sporawe:/ te zabawki są cudne:tak: też coś po wypłacie młodej sprawię:)

reklama
dziewczyny pomóżcie, co sprawić małej na roczek i pod choinke?? wszyscy w koło mnie się pytają a ja nie wiem:crazy::confused::confused::confused:

Poza stoliczkiem edukacyjnym, krzesełkiem FP, garnuszkiem FP, klockami... bo to ma... staram sie wymyśleć coś co poslużyło by jej na dłużej... a im bardziej myśle, tym bardziej głupieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry