reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Moją potworę książki interesują bardziej jako obiekt do podarcia i wyślinienia. Już "Mikrokosmos" niestety tego doświadczył :sorry2:Tak więc jedyna celuloza, jaka może się w zasiągu Idy znajdować, to ulotki reklamowe i to pod ścisłą kontrolą, żeby nie zeżarła.

Tak więc na razie nic nie kupujemy. "Androny" mam u rodziców. Kilka innych bajkowych też się znajdzie. A w domu mamy baśnie Grimmów - ta wersja bez cenzury. Trzeba będzie uważnie wybierać bajeczki, albo cenzurować podczas czytania :-D Ale sama te baśnie uwielbiam - szczególnie o księżniczce i żabie. Ma niesamowite zakończenie - normalnie księżniczka całuje żabę, a ta zmienia się w księcia. Tu księżniczka jest na żabę wkurzona i rzuca nią o ścianę i żaba dopiero wtedy zmienia się w księcia :-D:-D:-D

reklama
Ostatnia edycja:
O, miałam właśnie pokazywać tą kierownicę co Salomi :) Franek dostał ją od Wujków i bardzo ją lubi. Czasem ją przypinałam do bujaka jak jeszcze w nim siedział. Do dużego fotelika już nie podchodzi.
Do melodyjki z tej kierownicy nauczył się tańczyć :) Jest nawet znośna ;)

reklama
Dziadkowie uparli się, że kupią Puckowi pchacz na urodziny. Ale ponieważ Pucuś zaczyna już łazić, to wybraliśmy coś, co posłuży na dłużej. Dostanie więc Roczniak coś takiego:
EDUKACYJNY chodzik PCHACZ jeździk DREWNIANY 4 w 1 (1898730515) - Aukcje internetowe AllegroMam nadzieję, że będzie rzeczywiście tak solidne, na jakie wygląda. Choć temu zegarowi nie wróżę długiej kariery ;)
Sorter się przyda już teraz. Labiryntu - jak nie powyrywa - to będzie używał za jakiś czas. Tablica będzie na później, chyba że przyczepiają się do niej magnesy, to już teraz się przyda, bo Pucek jest ostatnio fanem układania wzorów z magnesów na lodówce ;) A tymi obracającymi się obrazkami bawił się kiedyś w Ikei i też mu się strasznie podobały.

No a do tego wszystko jest drewniane.
Muszę w ogóle przejrzeć rzeczy tego użytkownika, bo ma całkiem fajne.

Ostatnia edycja:
Do góry