Ja ostatnio przejrzałam ubranka po Zuzi i jest tego troszkę w tym najmniejszym rozmiarze ale pewnie będę musiała jeszcze dokupić jakieś cieplejsze frotkowe body i welurkowe pajacyki. Jak Zuza się urodziła to było ciepło więc wszystko jest cienkie. Nic małego grubszego co by się na zimę nadawało nie znalazłam.
reklama
agbar
Fanka BB :)
Byłam dziś na zakupach. Dla dziecka nic nie kupiłam. Jeszcze nie, ale jak zacznę szaleć, to mąż mnie z domu wyrzuci Za to dużo sie rozglądałam, bo z siostrą szukałyśmy prezentu dla siostrzeńca. Staś ma już całe 2 miesiące. Poważny wiek;-) Kupiłyśmy dla niego śliczny komplecik. Granatowe sztruksy, morska kamizelka i biała koszula. Będzie niezły przystojniak!
Za to przyjrzałam się trochę kompletom pościeli. Trochę drogie wydają mi się te w sklepach w porównaniu z tymi, które widziałam w internecie. Trzeba będzie orientować się kurcze we wszystkim. Dlaczego te zakupy nie mogą być prostsze?
Za to przyjrzałam się trochę kompletom pościeli. Trochę drogie wydają mi się te w sklepach w porównaniu z tymi, które widziałam w internecie. Trzeba będzie orientować się kurcze we wszystkim. Dlaczego te zakupy nie mogą być prostsze?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja też byłam wczoraj na zakupach typowo Ogryzkowych i zbiedniałam o 100 zł... ale jaka przyjemność później )) To mu włożę do tych spodni, a to do tej bluzy... A poza tym odwiedziły mnie dwie kuzynki i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu przyjechały z prezentami dla Małego!!:-) Dostał bodziaki, pajaca, komplet - bluzeczka+spodenki, skarpeteczki, rajtki z samochodzikiem - no bomba!!
sunnflower
a ja już parę ciuszków mam - część szczerze mówiąc z lumpeksu ale takie niezniszczone a część z wyprzedaży z tesco i tak sobie myślę że chyba w sumie pajacyków i body mi starczy na pierwszy okres, tylko nie mam rajstopek - nigdzie nie widziałam i skarpetek no i gdzieś czytałam że takie rękawiczki trzeba kupić a no i czapeczka.... rany ile jeszcze tego... wóżek chyba jakiś używany kupię bo jak mam wydać 1200 zł na wózek to mi się słabo robi - no chyba że dziadkowie się dorzucą. W ogóle to nie mam nic ani łóżeczka ani wanny- nikt w rodzinie nie rodził ostatnio i nie mam po kim odziedziczyć... butelkę też trzeba kupić tak? a kiedy można podawać jakieś herbatki? i smoczek... oj....
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny - stresujecie mnie, bo ja nic w temacie wyprawki nie robie. wczoraj sie tak zdenerwowalam przez Was, ze az poszlam do piwnicy po wozek, bo przeciez caly zakurzony i trzeba go porzadnie wyprac. okazalo sie, ze wsiakla gdzies oslonka na nozki do gondoli moze jest u moich rodzicow albo u tesciow, bo akurat jak Ninka miala roczek to sie przeprowadzalismy i nasze reczy byly wszedzie. jak sie nie znjadzie, to dokupie niefirmowa. ale za to okzalao sie, ze mam spiworek do wozka oryginalny na suwaczki - b. fajny.
co do zakupow, to teraz akurat sa wyprzedaze, a ja kompletnie nie mam czasu :-( raz wpadlam do smyka, ale nie moglam sie na nic zdecydowac. trudno, bede we wrzesniu najwyzej kupowala to ,czego mi zabraknie ...
co do zakupow, to teraz akurat sa wyprzedaze, a ja kompletnie nie mam czasu :-( raz wpadlam do smyka, ale nie moglam sie na nic zdecydowac. trudno, bede we wrzesniu najwyzej kupowala to ,czego mi zabraknie ...
Boże całkiem zapomniałam o rajstopkach :/ może to dlatego, że ja tu nie używałam dla Julki a teraz to zakładam jej tylko cienkie do sukienki, nie pamiętam kiedy jej zakładałam pod spodenki rajstopy. I nie wiem czy będę kupować dla maluszka, u nas rzadko zdarza się, że temp. w ziemie spada do minusowej...
krolcia
Ja rajstopki to zakładałam jak maluch już śmigał na czterech a później na dwóch. Takie małe to w śpioszkach przecież...
sunnflower
czy 650 zł za nowy wielofunkcyjny wózek to dużo? - mi wydaje się że nie, bo taki znalazłam KUNERT POLSKIE WÓZKI + FOTELIK! + GRATIS!!! (1100028648) - Aukcje internetowe Allegro
ktoś może coś więcej wie o tym wózeczku?
ktoś może coś więcej wie o tym wózeczku?
sunnflower niestety nie znam tego wózeczka
moja znajoma sprzedaje bombowy wózek. Baaardzo mi się podoba, ale niestety jak dla mnie jest tylko PIĘKNY. Zbyt ciężki, duży (mam mało miejsca) no i tylko gondola. Ale popatrzeć można.
Wózek retro Inglesina Classica (1124058828) - Aukcje internetowe Allegro
moja znajoma sprzedaje bombowy wózek. Baaardzo mi się podoba, ale niestety jak dla mnie jest tylko PIĘKNY. Zbyt ciężki, duży (mam mało miejsca) no i tylko gondola. Ale popatrzeć można.
Wózek retro Inglesina Classica (1124058828) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
sunnflower
no fajny tylko jakbym miała to taśtać na II piętro to chyba za fajnie by nie było...
Podziel się: