reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
na moje, to najlepiej iść do sklepu i się poprzymierzać do wózka - jak się prowadzi, jak montuje, jaki ciężki itp. Potem to sobie można kupić w necie, jeśli taniej.

na moje, to najlepiej iść do sklepu i się poprzymierzać do wózka - jak się prowadzi, jak montuje, jaki ciężki itp. Potem to sobie można kupić w necie, jeśli taniej.
no pewnie, że tak, masz rację. |Można spróbowac złożyć i podnieść. My mieliśmy taki wózek, że ciężko było mi go podnieść, o z łożeniu jedną ręką mowy nie było.

Ostatnia edycja:
z czym? bo chyba nie wiem o co chodzi...

jeśli o to, czy podoba mi się ten wózek to BAAAARDZO i to nie jest żart. Tylko one są strasznie drogie i niefunkcjonalne. Tylko ja wybrałabym raczej taki beżowy kolorek:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CLASSICA - BALESTRINO wózek głęboki z torbą

nie no oczywiście, skoro Ci się podoba ;-) Ja tylko myślałam, że żartujesz, zresztą my chyba nawet pisałyśmy o tych wózkach jakoś na początku :-D Taki podobny mieli panstwo Pazurowie, to chyba też była inglesina. Ja bym taki wózek chciała tylko do jednego celu, żeby zrobić starodawne zdjęcia ;-)

czy 650 zł za nowy wielofunkcyjny wózek to dużo? - mi wydaje się że nie, bo taki znalazłam KUNERT POLSKIE WÓZKI + FOTELIK! + GRATIS!!! (1100028648) - Aukcje internetowe Allegro
ktoś może coś więcej wie o tym wózeczku?

Kuzynka taki miała i był baaardzo ciężki, po roku kupowała nową spacerówkę.
Ja wolę dać 1300zł i nie dokupować spacerówki, wykorzystać wózek maksymalnie. A tak 650 za wielofunkcyjny + 400-500 za spacerówkę porządną, to prawie na to samo wyjdzie.

hmm, mam pytanie odnosnie smoczkow i podgrzewacza..
jakie smoczki czy do ssania czy do butelek- lateksowe czy silikonowe? wiadomo ze sa podzielone wedlug wieku dziecka ale niektore sa dynamiczne a niektore wolne a wiek ten sam czyli od0 do2 mies
no i podgrzewacz.. chcialabym taki ktory moge uzyc w aucie i w domu ale nie moge znalezc, znacie moze jakies modele, a w razie braku to moze radzilyscie sobie w inny sposob?? :D

reklama
aa i kolejne pytanie odnosnie czapeczek, wszedzie jest napisane ze potrzebujemy czapeczki cieniutkie, jaki rozmiar mam kupic i jak one maja wygladac? moga miec szwy i zawijaski? bo calkiem gladkich tez nie widzialam, no i maja miec klapki na uszka? Dziecko ma je nosic tylko po kapieli czy tez czesciej?

Do góry