hehe gwiazdeczka skocz stronę wstecz - pytała już cwietka, są plusy i minusy, ja tam dałam plusa 2częściowemu, bo "rośnie" razem z dzieckiemtrzeba powoli zacząć oglądać się za kombinezonami i mam dylemat jaki kupić czy w całosci czy 2 częsciowy
prosze o opinie doświadczone mamusie
reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ojj przepraszam nie zauwazyłam ze był juz ten temat
Zawsze byłam za kombinezonem dwuczęściowym dopóki Zuza przypadkiem nie dostała jednoczęściowego i tylko w tym całą zimę chodziła bo był mega wygodny dla niej. Nie krepował ruchów podczas spacerów i szaleństw na sankach. Szybko się zdejmował i zakładał.
Ale miałam też kurtkę na zmianę i spodnie dznsowe i sztruksowe podszyte polarem. Dzieci potrafią się nieźle ubrudzić. Jak jechałam samochodem to też ubierałam lżej.
Ja raczej będę kupować jednoczęściowy dla Alka na spacery i coś dodatkowo na zmianę.
Ewa mam dla Zuzy MC Tobi i jest rewelacyjny. Niedługo Alek się w niego przesiada
Ale miałam też kurtkę na zmianę i spodnie dznsowe i sztruksowe podszyte polarem. Dzieci potrafią się nieźle ubrudzić. Jak jechałam samochodem to też ubierałam lżej.
Ja raczej będę kupować jednoczęściowy dla Alka na spacery i coś dodatkowo na zmianę.
Ewa mam dla Zuzy MC Tobi i jest rewelacyjny. Niedługo Alek się w niego przesiada
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka r
Gość
W sumie to chyba i jedno i dwuczęściowy się sprawdza.Dwuczęściowy jak się gdzieś idzie bo wystarczy gore ściągnąć (jak to Bodzia pisała).a jednoczęściowy właśnie na spacerki w idealny :-)
Salomii
Ja w sumie wole jednoczesciowy bo jakos taki poreczniejszy a jakby gdzies trzeba bylo wyjsc to jesli sie zdarzy choc watpie zeby mala byla w samych rajstopach to co to przeszkadza??
zapomnialam napisac, teraz bedac w Pl kupilismy przypadkiem butelke ktora ratuje nasze nerwy W podlecial do mnie w supermarkecie z okrzykami ze to cos dla nas i mimo mojego powatpiewania kupilismy Sprawdzilo sie idealnie, nic sie nie rozlewa bo nie pokonujemy dlugiej drogi z miseczki do buzki a na dodatek nie tracimy czasu i blyskawicznie nabieramy nowa porcje co jest wazne w sytuacji gdzie Arlenka szybko sie zniecheca do jedzenia kaszek
LOVI
zapomnialam napisac, teraz bedac w Pl kupilismy przypadkiem butelke ktora ratuje nasze nerwy W podlecial do mnie w supermarkecie z okrzykami ze to cos dla nas i mimo mojego powatpiewania kupilismy Sprawdzilo sie idealnie, nic sie nie rozlewa bo nie pokonujemy dlugiej drogi z miseczki do buzki a na dodatek nie tracimy czasu i blyskawicznie nabieramy nowa porcje co jest wazne w sytuacji gdzie Arlenka szybko sie zniecheca do jedzenia kaszek
LOVI
Kupiłam Franolowi paputki z okazji jutrzejszego dnia chłopaka kapcie dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN
Nie mają najlepszych opinii - że niby mało wytrzymałe, ale on jeszcze nie chodzi, więc jako ocieplacze na jesień będą w sam raz. Jak przyjdą chłodniejsze dni, to i tak trzeba będzie coś grubszego kupić. A cena - powiedzmy - w granicach przyzwoitości.
Nie mają najlepszych opinii - że niby mało wytrzymałe, ale on jeszcze nie chodzi, więc jako ocieplacze na jesień będą w sam raz. Jak przyjdą chłodniejsze dni, to i tak trzeba będzie coś grubszego kupić. A cena - powiedzmy - w granicach przyzwoitości.
mamolka
Kupiłam wczoraj dzieciom rajstopki- takie gładkie z nadzieją że się nie będą tak mechacić : 5 par Olkowi i 3 pary Mikołajowi i zapłaciłam prawie 108zł za rajstopy ! Z tymi dziećmi to pójdę chyba z torbami, eh..
Salomii mnie nie przeszkadzało, że w samych rajtkach był..Ale jak szłam na duże zakupy to ściągałam tylko kurtke....a w jednoczesciowym byłoby mi cięzko..Kazdy się sprawdza w róznych sytuacjach...A już rozebrać go w sklepie do samych rajtuz z jednoczęściowego to za zimno troche...O i o to mi chodziło.. Najlepiej mieć dwa na zmiane ;-)
Mamolka jak dobrze, ze ja musze kupic tylko po 1 góra 2 pary....
Mamolka jak dobrze, ze ja musze kupic tylko po 1 góra 2 pary....
mamolka
Bodzinka- ostatnio nie mam czasu ani nawet ochoty szperać po lumpeksach, a Olkowi muszę kupić na zimę rajstopki do przedszkola, jedne na siebie i drugie na zmianę, a przecież nie będę ich prać codziennie. Wiem, że w przedszkolu zimą jest bardzo ciepło, ale samej mi się nie będzie chciało przebierać go w skarpetki i krótkie spodenki więc będzie w rajstopkach latać- a tak kombinezon, bluza czapka szalik i wio na dwór- i tylko szybko szybko aby się Mikołaj nie zgrzał
kupiłam takie http://allegro.pl/wola-rajstopki-gladkie-bawelniane-kolory-104-110-i1837271097.html
będą się mechacić czy nie?? któraś wie??
kupiłam takie http://allegro.pl/wola-rajstopki-gladkie-bawelniane-kolory-104-110-i1837271097.html
będą się mechacić czy nie?? któraś wie??
Ostatnia edycja:
reklama
Nie no masz racje, ja tez musze kupić z 1 nowa pare dla Lolka bo mam z zeszłego roku (kupiłam na wyrost) ale cena mnie powaliła, ąz mi skóra ścierpła bo po Lolku rajstop raczej nie będzie dla Fifka za te dwa, trzy lata i juz sie boje...
No a ceny rajstop dla dzieci niestety powalajace....
No a ceny rajstop dla dzieci niestety powalajace....
Podziel się: