reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

:szok: ja ciągle zapominam że mała po starszej nie będzie miała do 2 lat rajstop i właśnie spojrzałam na ceny... ech będzie sobie w spodenkach chodzić, ale nie u teściów się chowa a u nich podłoga zimna, niestety będę musiała też zainwestować trochę

reklama
Ja do szurania po domu kupowałam rajtuzki w lumpkach,po 2zl za sztukę.I jakość tez super :-) ale nie wiem czy już tego czasami nie pisałam heh

Temat rajstop widzę, a ja właśnie z poczty wróciłam z przesyłką rajstopowo-skarpetkową.
Kupowałam te polecanej tu firmy Yorker i para kosztowała 9,99 - jak dla mnie cena niezbyt szokująca. Może dlatego, że chciałam tylko 2 pary - żeby były na jesień pod spodnie. W domu w miarę ciepło będzie (ok 20-22 stopni), więc sam dresik wystarczy.

Ja miałam z tego Yorkera rajstopy dla Pucka - były okropnie grube i strasznie się rozciągały :/ Mam za to dwie pary z firmy, którą chyba Mamolka dziś pokazywała - z takim łabędziem w logo. I te służą nam już kilka miesięcy, cały czas są w super stanie (nie licząc przecierających się powoli kolan, no ale na to nie ma siły ;)).

a ja nawet nie wiem jakiej firmy mam rajstopki bo mam po dzieciakach z rodziny. sama jeszcze nie kupowałam. musze powiedzieć, że one to nawet przetarte nie są wiec nie wiem, czy dzieciaki mało nosily, czy siedzialy jak aniołki i dopiero mój dzik je poprzeciera, czy po prostu są dobrej firmy hehe

sorrki, że zmienie na chwilę temat, ale czy ktorać wie coś o tym wózku LEKKA SPACERÓWKA QUATRO INFINITY 3+FOLIA+OKRYCIE!! (1825254065) - Aukcje internetowe Allegro ?? stwierdziliśmy, że kupimy jednak tańszy bo szkoda nam lepszego do samolotu itd, a poza tym to ma być jako drugi wózek, a nie podstawowy. ten jest jedyny ktory mi się wizualnie podoba i ma wszystkie opcje jakie chce (czyli rozkładane do leżenia oparcie, regulowany podnózek, pałąk, zdejmowana tapicerka, nie jest składany w parasolke itd :D ). opinii ma niewiele ale same dobre. sama nie wiem.
myślałam o lepszym wózku, ale szkoda go na wszystkie loty. jak za mocno się zniszczy to nic nie da, że będzie firmowy bo i tak później go w kiepskim stanie nie sprzedam itd.

Rajstopki yorker miałam frotowe z abse na stopach - rozciągnęły się i zmechaciły, spadały z pupy. Już więcej nie kupiłam
wola, getta suuuper bardzo lubię rajstopki tej firmy bo się nie mechacą. Kupuje taniej w TextilMarket

W Lidlu mają być albo były tanie rajstopki z absem na stopkach i kolanach. W sam raz do raczkowania ;)

Dzisiaj kupiłam Alkowi buciki
o takie
Befado - Sklep internetowy
ale okazało się że butów nie lubi mieć na nogach więc ciężka przeprawa mnie czeka

Ostatnia edycja:
A powiedzcie mi czemu kupujecie rajtki na allegro???
Ja własnie policzyłam, ze kupienie mnie w sklepie tych YO wyszłoby taniej niz na allegro..Na targu mozna dostać świetne rajstopki, i mniej więcej jak na allegro..U nas rajstopki byc muszą bo ja wole jak smiga po domu w rajtkach bo dpodnie go drażnią, chyba, ze mja gumke przy stopach i nie ze często je zakładam...No i pod kombinezon byc muszą :-)A ja jestem latawica, więc zapas musi być :-p Do śmigania po domu mam po Lolku ale z jedna, dwie pary musze nowe kupic dla juniora

Bodzia - jedyny targ jaki znam jets po drugiej stronie centrum. Nie dość, że byłaby to cała wielka wyprawa, to jeszcze sam dojazd kosztowałby mnie więcej niż przesyłka z allegro (2x bilet na autobus +2x na tramwaj, lub paliwo). No i trzeba by było łazic między stoiskami i się zastanawiać. W sklepach z kolei rajstopki drogie. A na Allegro robię klik klik i juz po zakupach ;-)

Jak się chce dwie, trzy pary to nie warto na all. Jak więcej to już inna sprawa. Dlatego dla malucha kupowałam w sklepie ale dla starszaka(5 par) to już z allegro. Do tego zawsze się zgadamy z kumpelą i szwagierką czasami i hurtowo zamawiamy(rajstopy, skarpety, majteczki), i przesyłka się rozkłada... Tak jak teraz, kupiłyśmy wspólnie 13 par rajstop, he he.

reklama
Wspólnie to sie najbardziej opłaca :-)
A ja wczoraj kupiłam rajstopy, jedne z abs, dla obu po 5 zl para :-p
Największy problem mam z rajstopami ...dla mnie ech ...wymysliłam sobie rajstopy i teraz szukaj wiatru w polu :-(

Do góry