ja ciągle zapominam że mała po starszej nie będzie miała do 2 lat rajstop i właśnie spojrzałam na ceny... ech będzie sobie w spodenkach chodzić, ale nie u teściów się chowa a u nich podłoga zimna, niestety będę musiała też zainwestować trochę
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja do szurania po domu kupowałam rajtuzki w lumpkach,po 2zl za sztukę.I jakość tez super :-) ale nie wiem czy już tego czasami nie pisałam heh
Temat rajstop widzę, a ja właśnie z poczty wróciłam z przesyłką rajstopowo-skarpetkową.
Kupowałam te polecanej tu firmy Yorker i para kosztowała 9,99 - jak dla mnie cena niezbyt szokująca. Może dlatego, że chciałam tylko 2 pary - żeby były na jesień pod spodnie. W domu w miarę ciepło będzie (ok 20-22 stopni), więc sam dresik wystarczy.
Kupowałam te polecanej tu firmy Yorker i para kosztowała 9,99 - jak dla mnie cena niezbyt szokująca. Może dlatego, że chciałam tylko 2 pary - żeby były na jesień pod spodnie. W domu w miarę ciepło będzie (ok 20-22 stopni), więc sam dresik wystarczy.
Ja miałam z tego Yorkera rajstopy dla Pucka - były okropnie grube i strasznie się rozciągały :/ Mam za to dwie pary z firmy, którą chyba Mamolka dziś pokazywała - z takim łabędziem w logo. I te służą nam już kilka miesięcy, cały czas są w super stanie (nie licząc przecierających się powoli kolan, no ale na to nie ma siły ).
a ja nawet nie wiem jakiej firmy mam rajstopki bo mam po dzieciakach z rodziny. sama jeszcze nie kupowałam. musze powiedzieć, że one to nawet przetarte nie są wiec nie wiem, czy dzieciaki mało nosily, czy siedzialy jak aniołki i dopiero mój dzik je poprzeciera, czy po prostu są dobrej firmy hehe
sorrki, że zmienie na chwilę temat, ale czy ktorać wie coś o tym wózku LEKKA SPACERÓWKA QUATRO INFINITY 3+FOLIA+OKRYCIE!! (1825254065) - Aukcje internetowe Allegro ?? stwierdziliśmy, że kupimy jednak tańszy bo szkoda nam lepszego do samolotu itd, a poza tym to ma być jako drugi wózek, a nie podstawowy. ten jest jedyny ktory mi się wizualnie podoba i ma wszystkie opcje jakie chce (czyli rozkładane do leżenia oparcie, regulowany podnózek, pałąk, zdejmowana tapicerka, nie jest składany w parasolke itd ). opinii ma niewiele ale same dobre. sama nie wiem.
myślałam o lepszym wózku, ale szkoda go na wszystkie loty. jak za mocno się zniszczy to nic nie da, że będzie firmowy bo i tak później go w kiepskim stanie nie sprzedam itd.
sorrki, że zmienie na chwilę temat, ale czy ktorać wie coś o tym wózku LEKKA SPACERÓWKA QUATRO INFINITY 3+FOLIA+OKRYCIE!! (1825254065) - Aukcje internetowe Allegro ?? stwierdziliśmy, że kupimy jednak tańszy bo szkoda nam lepszego do samolotu itd, a poza tym to ma być jako drugi wózek, a nie podstawowy. ten jest jedyny ktory mi się wizualnie podoba i ma wszystkie opcje jakie chce (czyli rozkładane do leżenia oparcie, regulowany podnózek, pałąk, zdejmowana tapicerka, nie jest składany w parasolke itd ). opinii ma niewiele ale same dobre. sama nie wiem.
myślałam o lepszym wózku, ale szkoda go na wszystkie loty. jak za mocno się zniszczy to nic nie da, że będzie firmowy bo i tak później go w kiepskim stanie nie sprzedam itd.
Rajstopki yorker miałam frotowe z abse na stopach - rozciągnęły się i zmechaciły, spadały z pupy. Już więcej nie kupiłam
wola, getta suuuper bardzo lubię rajstopki tej firmy bo się nie mechacą. Kupuje taniej w TextilMarket
W Lidlu mają być albo były tanie rajstopki z absem na stopkach i kolanach. W sam raz do raczkowania
Dzisiaj kupiłam Alkowi buciki
o takie
Befado - Sklep internetowy
ale okazało się że butów nie lubi mieć na nogach więc ciężka przeprawa mnie czeka
wola, getta suuuper bardzo lubię rajstopki tej firmy bo się nie mechacą. Kupuje taniej w TextilMarket
W Lidlu mają być albo były tanie rajstopki z absem na stopkach i kolanach. W sam raz do raczkowania
Dzisiaj kupiłam Alkowi buciki
o takie
Befado - Sklep internetowy
ale okazało się że butów nie lubi mieć na nogach więc ciężka przeprawa mnie czeka
Ostatnia edycja:
A powiedzcie mi czemu kupujecie rajtki na allegro???
Ja własnie policzyłam, ze kupienie mnie w sklepie tych YO wyszłoby taniej niz na allegro..Na targu mozna dostać świetne rajstopki, i mniej więcej jak na allegro..U nas rajstopki byc muszą bo ja wole jak smiga po domu w rajtkach bo dpodnie go drażnią, chyba, ze mja gumke przy stopach i nie ze często je zakładam...No i pod kombinezon byc muszą :-)A ja jestem latawica, więc zapas musi być Do śmigania po domu mam po Lolku ale z jedna, dwie pary musze nowe kupic dla juniora
Ja własnie policzyłam, ze kupienie mnie w sklepie tych YO wyszłoby taniej niz na allegro..Na targu mozna dostać świetne rajstopki, i mniej więcej jak na allegro..U nas rajstopki byc muszą bo ja wole jak smiga po domu w rajtkach bo dpodnie go drażnią, chyba, ze mja gumke przy stopach i nie ze często je zakładam...No i pod kombinezon byc muszą :-)A ja jestem latawica, więc zapas musi być Do śmigania po domu mam po Lolku ale z jedna, dwie pary musze nowe kupic dla juniora
Bodzia - jedyny targ jaki znam jets po drugiej stronie centrum. Nie dość, że byłaby to cała wielka wyprawa, to jeszcze sam dojazd kosztowałby mnie więcej niż przesyłka z allegro (2x bilet na autobus +2x na tramwaj, lub paliwo). No i trzeba by było łazic między stoiskami i się zastanawiać. W sklepach z kolei rajstopki drogie. A na Allegro robię klik klik i juz po zakupach ;-)
krolcia
Fanka BB :)
Jak się chce dwie, trzy pary to nie warto na all. Jak więcej to już inna sprawa. Dlatego dla malucha kupowałam w sklepie ale dla starszaka(5 par) to już z allegro. Do tego zawsze się zgadamy z kumpelą i szwagierką czasami i hurtowo zamawiamy(rajstopy, skarpety, majteczki), i przesyłka się rozkłada... Tak jak teraz, kupiłyśmy wspólnie 13 par rajstop, he he.
reklama
Wspólnie to sie najbardziej opłaca :-)
A ja wczoraj kupiłam rajstopy, jedne z abs, dla obu po 5 zl para
Największy problem mam z rajstopami ...dla mnie ech ...wymysliłam sobie rajstopy i teraz szukaj wiatru w polu :-(
A ja wczoraj kupiłam rajstopy, jedne z abs, dla obu po 5 zl para
Największy problem mam z rajstopami ...dla mnie ech ...wymysliłam sobie rajstopy i teraz szukaj wiatru w polu :-(
Podziel się: