reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

My mamy Romera King Plus Ts, czy jakoś tak. Używka za 2 stówki;-) Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu:-)
Zauważyłyście, że w kategorii fotelików 9-18 na tym wątku przewijają się głównie dwie firmy - Romer i MC? Ciekawe...

reklama
Cristal, podejrzewasz jakiś spisek?:D
Te firmy mają najwięcej punktów w testach. Czwórki mają jeszcze Kiddy i Bebe Confort, ale z tego, co widziałam, to są droższe.

Zastanawialiśmy się chwilę nad fotelikiem 9-36, ale chyba jednak wolimy kupić dwa. Jak coś jest za bardzo uniwersalne, to wzbudza moje podejrzenia ;) Poza tym dwa foteliki z tej grupy, które by wchodziły w grę, bo mają wysokie oceny (Kiddy i Cybex), mają ochraniacz na biodra. Nie widzę Pucka z tym za bardzo. On ma krótki korpusik, pewnie by nosem po tym ochraniaczu jeździł ;)

My kupujemy chyba jednak nowy. Będzie służył min. trójce dzieci, a potem pewnie się go poda dalej.

Mam pytanko - jakie kombinezony kupujecie na zimę - jedno, czy dwuczęściowe? ja myślałam o jedno, bo wydaje mi się wygodniejszy jeśli chodzi o zakładanie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno?

Mam pytanko - jakie kombinezony kupujecie na zimę - jedno, czy dwuczęściowe? ja myślałam o jedno, bo wydaje mi się wygodniejszy jeśli chodzi o zakładanie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno?

Ja mam dwa,jednoczesciowy i dwuczesciowy,ale ja dostalam,a w sumie to chyba bym kupowala jednoczesciowy.

Ja przy Lolku kupiłam dwuczęściowy, spodnie na szelkach i byłam zadowolona :-) Mniej problemu z ewentualnym rozbieraniem go...Jak gdzieś szłam coś załatwiac, to tylko kurteczke ściagałam, bo pod kombinezonem maił zawsze tylko rajtki...W sklepie, w poradni, rozpinałam kurtke i juz...Potem jak był duży to kupowałam jeden jednoczesciowy, narciarski w lumpku na sanki :-)
Teraz dostałam i mam dostać i będzie i taki i taki bo w tym po Lolku by sie utopił ;-)

ja przy starszej miałam do 80 rozm jednoczęściowe, a 86 dwuczęściowy - spodnie na szelkach i kurtka - super byłam zadowolona, teraz mam też i jedno i dwuczęściowy większy, chodzi o to że dwuczęściowy "rośnie " z dzieckiem, szelki można regulować, a w jednoczęściowym jak nogawki będą za krótkie trzeba będzie kupowac większy, więc dałabym plus na 2częściowy

A ja polecam książke "Sceny z życia smoków" :-) Prószyński i S-ka
wprawdzie dla troche starszych dzieci ale co tam. Ja to mam po sobie i po bracie, i pamiętam, ze płakałam ze smiechu za kazdym czytaniem :-) Aktualnie przyniosłam i czytam chłopakom :-) I wiem, że będe się śmiać :-)

reklama
Do góry