U
użytkowniczka r
Gość
Ja też wolę rajstopki.Ostatnio kupiłam mu 3 pary w lumpku do hulania po domu za 2 zł szt.niestety były tylko białe lub jakieś dziewczęce :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak każda ma swoje preferencje;-) Ja o getrach mogę powiedziec wszystko (mechacą się, prują, uciskają) tylko nie to, że są niepraktyczne;-)
Do zmiany pieluchy, wysadzania na nocnik - idealne - szast-prast pielucha ściągnięta i kupa w nocniku:-). Nie wyobrażam sobie też ściągania spodni, rajtuz skoro jedyna opcja przewinięcia jest na stojąco-uciekająco. NA nocniku też czasami dłużej posiedzi i zimno by mu było w nóżki - a tak w getrach może siedziec do woli. No i the last but not least - super rozwiązanie do chusty - nóżki ocieplone, a dupka nie przegrzana. Jak dla mnie genialny wynalazek:-)