reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

no wlasnie nie :) do Norwegii przesylki sa tragicznie drogie np z Polski chcialam kiedys kupic jakis drobiazg za 60z a przesylka wedlug tego sklepu kosztowalaby 500 :O:O:O oczywiscie to byl skrajny przypadek ale ogolnie nie jest rozowo a tu niespodzianka tylko kilka funciakow, do Polski wysylka kosztuje tyle ile do mnie, sprawdzalam, oczywiscie im ciezsza paczka tym robi sie drozsza :) ale np za 3 pary paputkow -3 funciaki

reklama
Salomii - to jestem w szoku, że przesyłka taka tania :szok: Musiałabym Małżona przekonać, a to chyba na razie niewykonalne. Zwłaszcza, że właśnie kupiliśmy papucie:baffled: Znów bym usłyszała, że ja jestem Związki Zawodowe, a on jest Rada Nadzorcza i ogłasza cięcia :eek:

reklama
Podejrzewam, że na Pucka i tak byłyby za małe, ale te butki są na pewno ładniejsze od paskudnych skarpeto-butów na gumowej podeszwie. A nic innego u nas na jesień dla Pucka nie znalazłam, bo ma za wielką stopę i niemowlęce ocieplacze już na niego nie pasują :/

Do góry