reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

dziewczyny ja zmienię chwilowo temat - szukam spacerówki... lekkiej, w miarę małej po złożeniu, ale też wygodnej dla dziecka. myślałam o jakiejs parasolce, ale większość mi się nie podoba. co polecacie?

reklama
Gosia, ja polecam parasolki X-landera :) Jeśli będziemy kupować, to X-lander XS albo X-Go. Ale ja lubię naszą spacerówkę, więc może przy niej zostaniemy.

Paputki również super. Miałam dla Zuzy jedną parkę jak była mała i fajniusie były :)
Cristal miałam w lipcu Zarkę triyellow ale puściłam dalej. Green też cudowna :)
My głównie w grecji nosimy się teraz :)

Ostatnia edycja:
Misia - w jakim masz kolorze? Bo mnie wzięło ostatnio na zielenie;-) A z Nati perełka mi się podoba:-)
Póki co mamy tylko leśną niezapominajkę LL i miecia tangata, ale trigreena muszę zdobyc!!!:-) Chociaż marzy mi się też świeżynka elevilla- szmaragdowy paisley, albo ink:-) No nie wiem, muszę się zdecydowac na jedną. Ehhh, ta kasa...

Cristal mam zieloną grecje :) też uwielbiam zielony bo jest mi w nim do twarzy a marzy mi się tri indian i grisola rastaman z frędzlami gwatemalskimi :D

Bodzinka u mnie tez na stanie obecnie jedna chusta została. Trochę łyso na stosie ale daję radę i zbieram na te które mi sie zamarzyły :)

a w tesco spore wyprzedaze... pampersy są taniej buty ubrania 30% taniej
dzisiaj Paulince kupilam adidaski za 17 zł
tylko teraz u nas w tesco totalnie wszystko inaczej i ciezko sie odnaleźć:) nie wiem jak u Was?

Bodzia - ja też mam jedną (na razie, bo negocjuję trigreenowe śliczności:-)) i jedno nosidło, ale marzyc sobie można do woli:-)
Misia - pochwal się swoją grecją;-) Ja nie kojarzę zielonej - brąz i chyba fiolet tylko...
Tri indian też cudny. MNie się swego czasu rapalu z niby-haftem marzyła, ta ciemna zieleń...nawet upatrzyłam na all, ale mnie przebili:/
A w czym najlepiej Ci się nosiło??

Ostatnia edycja:
Też mam jedną chustę :) I szczerze mówiąc, nie widzę powodu, żeby mieć więcej ;) Na raz przecież dwóch nie zawiążę ;) A zielony kolor mojej chusty pasuje mi do wszystkiego ;)

Przy drugim dziecku być może kupimy jeszcze nosidło ergonomiczne albo mei tai. Żeby szybciej wkładało się malucha, wychodząc np. na spacer. Ale to tylko być może ;)

reklama
Ja co prawda chusty nie mam, ale czy to ma sens kupowanie teraz chusty:confused:? Maluchy jeszcze trochę i będą same chodziły, nie mówiąc o tym, że chyba ciężko będzie opleść się tym będąc w grubej kurtce i doczepić do siebie jeszcze grubiej ubranego malca.:confused:

Do góry