reklama
Paputki również super. Miałam dla Zuzy jedną parkę jak była mała i fajniusie były
Cristal miałam w lipcu Zarkę triyellow ale puściłam dalej. Green też cudowna
My głównie w grecji nosimy się teraz
Cristal miałam w lipcu Zarkę triyellow ale puściłam dalej. Green też cudowna
My głównie w grecji nosimy się teraz
Ostatnia edycja:
cristalrose
Fanka BB :)
Misia - w jakim masz kolorze? Bo mnie wzięło ostatnio na zielenie;-) A z Nati perełka mi się podoba:-)
Póki co mamy tylko leśną niezapominajkę LL i miecia tangata, ale trigreena muszę zdobyc!!!:-) Chociaż marzy mi się też świeżynka elevilla- szmaragdowy paisley, albo ink:-) No nie wiem, muszę się zdecydowac na jedną. Ehhh, ta kasa...
Póki co mamy tylko leśną niezapominajkę LL i miecia tangata, ale trigreena muszę zdobyc!!!:-) Chociaż marzy mi się też świeżynka elevilla- szmaragdowy paisley, albo ink:-) No nie wiem, muszę się zdecydowac na jedną. Ehhh, ta kasa...
Cristal mam zieloną grecje też uwielbiam zielony bo jest mi w nim do twarzy a marzy mi się tri indian i grisola rastaman z frędzlami gwatemalskimi
Bodzinka u mnie tez na stanie obecnie jedna chusta została. Trochę łyso na stosie ale daję radę i zbieram na te które mi sie zamarzyły
Bodzinka u mnie tez na stanie obecnie jedna chusta została. Trochę łyso na stosie ale daję radę i zbieram na te które mi sie zamarzyły
cristalrose
Bodzia - ja też mam jedną (na razie, bo negocjuję trigreenowe śliczności:-)) i jedno nosidło, ale marzyc sobie można do woli:-)
Misia - pochwal się swoją grecją;-) Ja nie kojarzę zielonej - brąz i chyba fiolet tylko...
Tri indian też cudny. MNie się swego czasu rapalu z niby-haftem marzyła, ta ciemna zieleń...nawet upatrzyłam na all, ale mnie przebili:/
A w czym najlepiej Ci się nosiło??
Misia - pochwal się swoją grecją;-) Ja nie kojarzę zielonej - brąz i chyba fiolet tylko...
Tri indian też cudny. MNie się swego czasu rapalu z niby-haftem marzyła, ta ciemna zieleń...nawet upatrzyłam na all, ale mnie przebili:/
A w czym najlepiej Ci się nosiło??
Ostatnia edycja:
Też mam jedną chustę I szczerze mówiąc, nie widzę powodu, żeby mieć więcej Na raz przecież dwóch nie zawiążę A zielony kolor mojej chusty pasuje mi do wszystkiego
Przy drugim dziecku być może kupimy jeszcze nosidło ergonomiczne albo mei tai. Żeby szybciej wkładało się malucha, wychodząc np. na spacer. Ale to tylko być może
Przy drugim dziecku być może kupimy jeszcze nosidło ergonomiczne albo mei tai. Żeby szybciej wkładało się malucha, wychodząc np. na spacer. Ale to tylko być może
reklama
krolcia
Ja co prawda chusty nie mam, ale czy to ma sens kupowanie teraz chusty? Maluchy jeszcze trochę i będą same chodziły, nie mówiąc o tym, że chyba ciężko będzie opleść się tym będąc w grubej kurtce i doczepić do siebie jeszcze grubiej ubranego malca.
Podziel się: