reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Sztywna podeszwa - drewnianej nie miałam na myśli. ;) Widziałam u nas w sklepie takie i zastanawiam się nad nimi.
Bata » KAPCIE » 119-9201 Nawet w tym samym kolorze widziałam.
Właśnie te butki baaardzo popularne mają za sztywną podeszwę jak na mój gust. Dostałam od szwagierki po jej córce z 10 par takich w różnych rozmiarach. Mateusz nie założył ani jednej pary:no:. Zobaczyłam jakie to sztywne i od razu wydałam je dalej.

reklama
My mamy Zetpola.
A w ogóle t ja juz pisałam..But mam pod wozkiem jak łazić mu sie chce po chodnikach i u mojej mamy zakładałam, bo musiałam bo ona ma mnóstwo kotów a tak....Po domu na bosaka, po trawie na bosaka, w wózku na bosaka, po piasku na bosaka i jak tylko momencik po twardym to tez na bosaka...A na zime dostanie skarpeto - papcie.

O takich butkach to pomyślę na wiosnę. Teraz na bosaka albo paputki Paputki dla dzieci, sk�rzane papucie dla maluch�w, pierwsze buciki do nauki chodzenia
Potem jakieś kozaczki na zimę, ale jeszcze nie wiem jakie.
Póki co napaliłam sie na tę chustę:
165_Ellevill_Designs_ZARA_TRIgreen_1.jpg
Na razie negocjuję - trzymajcie kciuki;-)

Ostatnia edycja:
O, fajne te paputki :) Kupię Frankowi chyba na ślub, żeby w samych skarpetach nie latał po sali. Dotąd mieliśmy takie skarpetko-buty, ale to raczej w formie ocieplacza, a nie butów.
A te butki Befado też fajne. I nie są drogie. 25 zł za buty dla Franka jeszcze jestem w stanie dać ;) No i wszędzie w Krakowie można je dostać, z tego co piszą na stronie. Ale to jak zacznie chodzić...

reklama
Ewa http://lydialand.pl/index.php?main_page=index&cPath=31_106

A to info o tych paputkach (z innego forum):
O ich zaletach nie trzeba nikogo na tym forum przekonywać, więc może krótko opowiem wam ich historię:
chciałam znaleźć alternatywę dla drogich paputków typu Robeez czy bobux, długo szukałam aż trafiłam!!! wytestowałam jedną parę na mojej Lidce - okazały się super, mięciutkie, dopasujące się do stopy.
No i idealne dla chuściochów
smile.png

Firma, która je szyje, specjalizuje się w ręcznym szyciu butów do tańca, które muszą spełniać bardzo restrykcyjne normy oraz...paputków dla renomowanych marek głównie amerykańskich i australijskich - to najlepsza rekomendacja.

Buciki są w całości szyte ręcznie, pakowane w organtynowe woreczki, nadają się więc na prezent.

Rozmiarówka:

S - 0-6 m-cy, długość wkładki ok. 11 cm,
M -6-12 m-cy, długość wkładki ok. 12,5 cm,
L - 12-18 m-cy, długość wkładki ok. 14 cm,
XL - 18-24 m-ce, długość wkładki ok. 15,5 cm

Ostatnia edycja:
Do góry