reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Sztywna podeszwa - drewnianej nie miałam na myśli. ;) Widziałam u nas w sklepie takie i zastanawiam się nad nimi.
Bata » KAPCIE » 119-9201 Nawet w tym samym kolorze widziałam.
Właśnie te butki baaardzo popularne mają za sztywną podeszwę jak na mój gust. Dostałam od szwagierki po jej córce z 10 par takich w różnych rozmiarach. Mateusz nie założył ani jednej pary:no:. Zobaczyłam jakie to sztywne i od razu wydałam je dalej.

reklama
My mamy Zetpola.
A w ogóle t ja juz pisałam..But mam pod wozkiem jak łazić mu sie chce po chodnikach i u mojej mamy zakładałam, bo musiałam bo ona ma mnóstwo kotów a tak....Po domu na bosaka, po trawie na bosaka, w wózku na bosaka, po piasku na bosaka i jak tylko momencik po twardym to tez na bosaka...A na zime dostanie skarpeto - papcie.

O takich butkach to pomyślę na wiosnę. Teraz na bosaka albo paputki Paputki dla dzieci, sk�rzane papucie dla maluch�w, pierwsze buciki do nauki chodzenia
Potem jakieś kozaczki na zimę, ale jeszcze nie wiem jakie.
Póki co napaliłam sie na tę chustę:
165_Ellevill_Designs_ZARA_TRIgreen_1.jpg
Na razie negocjuję - trzymajcie kciuki;-)

Ostatnia edycja:
O, fajne te paputki :) Kupię Frankowi chyba na ślub, żeby w samych skarpetach nie latał po sali. Dotąd mieliśmy takie skarpetko-buty, ale to raczej w formie ocieplacza, a nie butów.
A te butki Befado też fajne. I nie są drogie. 25 zł za buty dla Franka jeszcze jestem w stanie dać ;) No i wszędzie w Krakowie można je dostać, z tego co piszą na stronie. Ale to jak zacznie chodzić...

reklama
Ewa http://lydialand.pl/index.php?main_page=index&cPath=31_106

A to info o tych paputkach (z innego forum):
O ich zaletach nie trzeba nikogo na tym forum przekonywać, więc może krótko opowiem wam ich historię:
chciałam znaleźć alternatywę dla drogich paputków typu Robeez czy bobux, długo szukałam aż trafiłam!!! wytestowałam jedną parę na mojej Lidce - okazały się super, mięciutkie, dopasujące się do stopy.
No i idealne dla chuściochów
smile.png

Firma, która je szyje, specjalizuje się w ręcznym szyciu butów do tańca, które muszą spełniać bardzo restrykcyjne normy oraz...paputków dla renomowanych marek głównie amerykańskich i australijskich - to najlepsza rekomendacja.

Buciki są w całości szyte ręcznie, pakowane w organtynowe woreczki, nadają się więc na prezent.

Rozmiarówka:

S - 0-6 m-cy, długość wkładki ok. 11 cm,
M -6-12 m-cy, długość wkładki ok. 12,5 cm,
L - 12-18 m-cy, długość wkładki ok. 14 cm,
XL - 18-24 m-ce, długość wkładki ok. 15,5 cm

Ostatnia edycja:
Do góry