reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Na gruperze jest zniżka na przenośne krzesełko. Jeśli myślałyście o czymś takim, to warto skorzystać :)
Artemi TOTSEAT® krzesełko dla dziecka Cała Polska | gruper.pl

Pisałam na "polecam/odradzam" o bączku. Podtrzymuję, że to fajny prezent. Trzeba tylko schować go przed Mężem... Mój wczoraj dopadł do bączka i bawił się w nakręcanie - żeby jak najdłużej chodził. Oczywiście musiał to robić na płytkach, a nie na dywanie, co było poza zasięgiem wzroku Franka, który leżał na macie, piszczał i denerwował się, że KTOŚ mu zabrał zabawkę...:/

Ewa ja ma za bardzo plastyczna wyobraznie albo za ruchliwe dzieci..Bo wlasnie sobie wyobrazilam jak filip mi sie wygina w tym krzeselku do przodu i leci i on i krzesło na niego...:baffled::baffled:
A bączek super rzecz w kazdym wieku tylko u nasz szybko sie psuje :-) Ma to ta dobra strone, ze powtarzamy prezent hi hi hi hi ;-)

my na dzień diecka już kupiłyśmy INTERAKTYWNA CIUCHCIA BĄBEL PUSZCZA BAŃKI MYDLAN (1614476701) - Aukcje internetowe Allegro super a teraz inwestuje w zabawki bo jak niunia sie urodziła to wszyscy przynosili ciuchy tak wiec swiecacych i grajacy zabawek nie mamy jest jedną PLAYGRO Wańka-Wstańka Miś – ceny, opis i opinie. Ceny już od 9 PLN w smyku zapłaciłam 50zł ale super dal tagiego malucha

U nas ta ciuchcia marzy sie starszakowi ale mu nie kupie. rozwaliłby ją w 5 min...

Ja kiedyś tak samo wszystko niszczyłam, aż w końcu nadszedł czas, że zaczęłam szanować różne rzeczy i tego samego zaczęłam oczekiwać od innych.

Ja kiedyś tak samo wszystko niszczyłam, aż w końcu nadszedł czas, że zaczęłam szanować różne rzeczy i tego samego zaczęłam oczekiwać od innych.

Ma jeszcze czas a on nie tyle niszcze zlosliwie i le z ciekawosci co tam jest i jak dziala ;-) Ale i tak szkoda takiej kasy wydawac..Wole go za to do Zoo wziasc Łobuz ;-)

reklama

małemu dziecku trudno wpoić - NIE NISZCZ

Ciekawość albo złość ( kiedy to rzuca zabawkami lub po nich depcze ;/) jest silniejsza ;/

Do góry