reklama
krolcia
Fanka BB :)
Na tym odludziu, polnych, żwirowych i dziurawych drogach ten wielki i nie taki znów ciężki wózek sprawdził się i nadal się sprawdza. Na takie wyboje wózek musi być konkretny. Gdybyśmy mieszkali w mieście, pewnie byśmy się zdecydowali na coś innego.
my mamy coś takiego, ale niestety poczeka to do następnej wiosny, bo mało się rozkłada DOSKONAŁA SPACERÓWKA WÓZEK @ EASY WALKER @ HOLLAND (1596491120) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
no a na teraz to będę miała swego quinny w wersji spacerowej http://smykland.pl/foto/speedi%20spacerowka.jpg
eh i jedno i drugie nie za wiele się odkłada... no ale my jeszcze spooooro w gondolce pojeździmy. chyba...
no a na teraz to będę miała swego quinny w wersji spacerowej http://smykland.pl/foto/speedi%20spacerowka.jpg
eh i jedno i drugie nie za wiele się odkłada... no ale my jeszcze spooooro w gondolce pojeździmy. chyba...
buzc13
My mamy taki zestaw i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Super się prowadzi, spacrówka rozkładana do leżenia, mozna zakładać w obie strony. No tylko niby duży kosz i tak wiecznie za mały ;-)
HiTreec z fotelikiem , 6 GRATISÓW , MJ+ , EMJOT (1621302158) - Aukcje internetowe Allegro
HiTreec z fotelikiem , 6 GRATISÓW , MJ+ , EMJOT (1621302158) - Aukcje internetowe Allegro
cristalrose
Ja ze swojej teutonii jestem baaaaaaardzo zadowolona, prowadzi się leciutko, jak mam ręce zajęte to i brzuchem daje radę , nawet na tych wybojach łódzkich (koła ogromne) a największą zaletą są amortyzatory i pewnie dlatego Cypriano na spacerze od razu usypia. Wiele schodów też pokonała. Gdyby nie 3 piętro, to bym ją wykorzystała na maxa. ale męczące to wnoszenie i parasolka by się przydała (samochód też z ulgą przyjąłby mniejsze gabaryty).
Tylko mnie się parasolki nie podobają i jak tak patrzę, to mam wrażenie, że dzieciaki w nich się męczą, dlatego marzy mi się taki pepp:-)
Tylko mnie się parasolki nie podobają i jak tak patrzę, to mam wrażenie, że dzieciaki w nich się męczą, dlatego marzy mi się taki pepp:-)
H
hałabała
Gość
a jak mamy posiadajace x-landery zadowolone? bo pamietam ze mialy powodzenie..;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja ogromnie zadowolona z x-landera Krzysiek jeździ spacerówka od dawna, ostatnio bylismy na spacerze w lesie, potem szlismy polną drogą skopana przez dziki, pola, rzekę, troszkę błota i jeździło się super. Młody spał zadowolony a po pustyni (Błędowskiej) też daje radę O taki wózek właśnie mi chodziło Minusy? Póki co nie mam zastrzeżeń. Niektórzy woleliby przekładana spacerówkę żeby dziecko widzieć ale jakoś mi to nie przeszkadza bo w budzie jest "okienko" u góry. Wiadomo do lekkich nie należy ale ja mam zaledwie 5 schodów do domu więc go dźwigać nie muszę.
Dziewczyny niedługo dzień dziecka - polećcie mi proszę jakąś godną uwagi zabawkę
Dziewczyny niedługo dzień dziecka - polećcie mi proszę jakąś godną uwagi zabawkę
reklama
kaczucha12345
też z chęcią posłucham rad, bo moi teście jak zwykle nie wiedzą co kupić dziecku i ja muszę myśleć za nich a kasy od nich nie chce...
Podziel się: