reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
A rowerek to bym chciała biegowy :) Już się nie mogę doczekać :) No ale to jeszcze 1,5 roku minimum...

hehe smiesza mnie te rowerki;pp

cristal co do kojca to moge polecić i kojec i sprzedawcę;) kojec pomijając oczywiście jego walory estetyczne - bo jest śliczny:) (my mamy ten kolor krem z pomarańczem) to jest solidny, ładnie wykonany, nie śmierdzi;) wystarczająco duży ale też nie zagracający. Co do podłoża to fakt-jest dość twarde ale to nie szkodzi, koc podłozysz to będzie ok;) na te rączki do chwytania powiesiłam zwisające zabwki, naprawdę super miejsce do zabawy dla dziecko;p.. no i ja mam porządek w pokoju, nie cierpie jak mi się rzeczy walają to tu to tam, teraz maja swoje miesce i co ważen są czyste, i bezpieczne (przed psem hehe)

Po tym co czytam cieszę się, że mam swojego starego wysłużonego breakera. Te wózki z gondolkami są prześliczne i zazdrościłam Wam, że możecie je kupić. Nie widziałam tych wózków na żywo, bo i nie miałam potrzeby oglądać i nie spodziewałam się, że te gondolki takie małe i że trzeba je tak szybko wymieniać.
Nasz wielki wózio nadal spełnia swoje zadanie w głębokiej wersji i jeszcze dłuuugo w tej wersji posłuży.:happy:

dlatego ja kupilam 2 wozki, jeden mam ten bez gondoli taki prosty ,a drugi z gondola:-)

U mnie też dwa. Jedna spacerówka kupiona w komplecie z gondolką, a druga dostana czeka u rodziców - nawet jej nie widziałam. Ponoć widac ślady użytkowania, ale ona i tak tylko zapasowa będzie.

Ojoj... wychodzi na to, że tylko mój Igorek taki biedny w wózki... On ma tylko jeden i nosidło :) Ale zamierzam uszczęśliwić go spacerówką jak tylko zacznie lepiej siedzieć i mój kolor się pojawi w sklepie :D

Taki w stylu pierwszego mialam przy Lolku i NIGDY WIECEJ. Ciagle kolo przebijalam, koszmarnie cieżki był dla mnie, jak mialam wejsc do tramwaju to mnie szlag trafiał..
Ja mam taki
WÓZEK GŁĘBOKI HEBART PROMOCJA -100zł MANUFA Łódź (1601471864) - Aukcje internetowe Allegro i mamy w nim ok. 10 cam na dlugosc miejsca jak nie lepiej.
Spacerowke mam ale dla większego Bobasa k1,5 roku nawet. Zamierzam Fifka przetrzymac jak dlugo sie da w gondoli i kupic cos takiego
Lekka spacerówka typu parasolka MINI QUATRO+GRATIS (1622169625) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry