reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja kupiłam termos ze styropianem, ale w sumie to nie wiem po co...
Wiele mam takich "nie wiem po co" w domu ;)

PS. Polećcie jakiś podgrzewacz dobry.

reklama
ja nie polecę bo nie uzywam. Miałam samochodpwy Munchkina ale podarowałam kuzynom. Ja bazuje na termosie z gorącą wodą która wszystko do picia ocieplam

Ja kupiłam termos ze styropianem, ale w sumie to nie wiem po co...
Wiele mam takich "nie wiem po co" w domu ;)

PS. Polećcie jakiś podgrzewacz dobry.
ja mam zwykły taki PODGRZEWACZ STERYLIZATOR TEDDY DOM/AUTO bez wody (1495927772) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, mi się przydaje, jak np zrobie mleczko a pannie sie chwilowo odwidzi jeść a wiem że to jej pora więc chwilowo wrzucam do podgrzewacza buteleczkę i za jakieś 15 min. wyciagam i ponownie daję (już zazwyczaj zjada ze smakiem) albo jak herbatkę zrobie i nie dopije to potem podgrzewam, ale Tobie teraz po co? jak ty cycowa:)

kasia- no tego nie zagotujesz do 100 stopni i w termos nie wsadzisz więc albo musisz znależć gdzies miejsce do podgrzania (w trasie to jakakolwiek restauracja, zajazd ma mikrofalówkę) albo np latem mozna podać zimne, np. na plaży:)

Ja używałam tego 9_271 PODGRZEWACZ UNIWERSALNY DO BUTELEK CANPOL (1498162344) - Aukcje internetowe Allegro fajny, szybko podgrzewa. Obecnie, odkąd Cypriano je co 3-4 h i przesypia noc jest już zbędny (szkoda prądu), wodę podgrzewam w mikrofali, zupki też zamierzam ;-) A do samochodu mam taki Podgrzewacz samochodowy Canpol 2/274 (1515301965) - Aukcje internetowe Allegro 300ml zimnej wody podgrzewa w 20 min do ok. 40 st.
ja mam taki, jak ten pierwszy, który jest w Twoim poście. Jest ok, ale fakt, że już rzadko go używam. Aha, i raczej nie będę go używać do podgrzania zupek czy dań, bo przy córci też tego nie używałam (a podgrzewacz właśnie dla niej dostaliśmy)

ja akurat nie umeim znalesc linka mojego podgrzewacza, u mnie sprawdza sie w 100% i pewnie jeszcze długo będzie więc ja osobiscie bardzo polecam podgrzewacze :)

kasia- no tego nie zagotujesz do 100 stopni i w termos nie wsadzisz więc albo musisz znależć gdzies miejsce do podgrzania (w trasie to jakakolwiek restauracja, zajazd ma mikrofalówkę) albo np latem mozna podać zimne, np. na plaży:)

mi sie wydawalo ze podgrzewamy w domu w mirfofali w termos i heja na spacerek

reklama
kasiarem, to jest takie ze srebrną folią w środku? Kupiłam podobne lovi za całe 30 zł, więc myślałam, że będzie coś warte, ale też jestem rozczarowana... Na lato będzie ok, a póki co używam zwykłego termosu :)

Ja mam takie, ale jeszcze nie używałam.

Do góry