reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
ja nie polecę bo nie uzywam. Miałam samochodpwy Munchkina ale podarowałam kuzynom. Ja bazuje na termosie z gorącą wodą która wszystko do picia ocieplam
a co z zupkami i słoiczkami jak zachowac ciepło na wyjazd?
sarka
trójkowa mama
ja mam zwykły taki PODGRZEWACZ STERYLIZATOR TEDDY DOM/AUTO bez wody (1495927772) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, mi się przydaje, jak np zrobie mleczko a pannie sie chwilowo odwidzi jeść a wiem że to jej pora więc chwilowo wrzucam do podgrzewacza buteleczkę i za jakieś 15 min. wyciagam i ponownie daję (już zazwyczaj zjada ze smakiem) albo jak herbatkę zrobie i nie dopije to potem podgrzewam, ale Tobie teraz po co? jak ty cycowaJa kupiłam termos ze styropianem, ale w sumie to nie wiem po co...
Wiele mam takich "nie wiem po co" w domu
PS. Polećcie jakiś podgrzewacz dobry.
kasia- no tego nie zagotujesz do 100 stopni i w termos nie wsadzisz więc albo musisz znależć gdzies miejsce do podgrzania (w trasie to jakakolwiek restauracja, zajazd ma mikrofalówkę) albo np latem mozna podać zimne, np. na plaży
cristalrose
Ja używałam tego 9_271 PODGRZEWACZ UNIWERSALNY DO BUTELEK CANPOL (1498162344) - Aukcje internetowe Allegro fajny, szybko podgrzewa. Obecnie, odkąd Cypriano je co 3-4 h i przesypia noc jest już zbędny (szkoda prądu), wodę podgrzewam w mikrofali, zupki też zamierzam ;-) A do samochodu mam taki Podgrzewacz samochodowy Canpol 2/274 (1515301965) - Aukcje internetowe Allegro 300ml zimnej wody podgrzewa w 20 min do ok. 40 st.
ja mam taki, jak ten pierwszy, który jest w Twoim poście. Jest ok, ale fakt, że już rzadko go używam. Aha, i raczej nie będę go używać do podgrzania zupek czy dań, bo przy córci też tego nie używałam (a podgrzewacz właśnie dla niej dostaliśmy)Ja używałam tego 9_271 PODGRZEWACZ UNIWERSALNY DO BUTELEK CANPOL (1498162344) - Aukcje internetowe Allegro fajny, szybko podgrzewa. Obecnie, odkąd Cypriano je co 3-4 h i przesypia noc jest już zbędny (szkoda prądu), wodę podgrzewam w mikrofali, zupki też zamierzam ;-) A do samochodu mam taki Podgrzewacz samochodowy Canpol 2/274 (1515301965) - Aukcje internetowe Allegro 300ml zimnej wody podgrzewa w 20 min do ok. 40 st.
89gwiazdeczka89
ja akurat nie umeim znalesc linka mojego podgrzewacza, u mnie sprawdza sie w 100% i pewnie jeszcze długo będzie więc ja osobiscie bardzo polecam podgrzewacze
kasiarem1
kasia- no tego nie zagotujesz do 100 stopni i w termos nie wsadzisz więc albo musisz znależć gdzies miejsce do podgrzania (w trasie to jakakolwiek restauracja, zajazd ma mikrofalówkę) albo np latem mozna podać zimne, np. na plaży
mi sie wydawalo ze podgrzewamy w domu w mirfofali w termos i heja na spacerek
reklama
Elena
Grudniówka 2010
kasiarem, to jest takie ze srebrną folią w środku? Kupiłam podobne lovi za całe 30 zł, więc myślałam, że będzie coś warte, ale też jestem rozczarowana... Na lato będzie ok, a póki co używam zwykłego termosu
Ja mam takie, ale jeszcze nie używałam.
Podziel się: