reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia ja na dnie wózka mam koc póki co. zimą przykrywałam jeszcze kocykiem i miałam spiworek od spacerówki jeszcze ale to jak było -10. teraz przykrywam kocykiem a śpiworek wyjęłam. choc dzis było chłodniej to koc wyjęłam a śpiworek zostawiłam.ale to wszystko zależy od tego jak dziecko jest ubrane:)

ewa dzięki zaraz poczytam o pleckach

reklama
ja Alicje ubieram tak: to co ma w domu (body+spiochy), skarpetki, kombinezon - cieply ocieplany polarem albo taki misowy cienki, kocyk ewentualnie, jak jest wiatr to dodtakowo okrycie na nozki wozkowe.

dzięki za odpowiedzi, ale mnie chodziło o to co DO WÓZKA NA WIOSNĘ?? jak będzie 10,15 stopni i więcej

teraz wiem jak ubrać moja małą na spacer i jak mam ten śpiwór z wełną to nie muszę nic na dno kłaść...

A ja w wózku na spód położyłam kocyk i śpiwór misiowy. Jak jest zimno kładę synka do środka, a jak cieplej to leży na tym.

dzięki za odpowiedzi, ale mnie chodziło o to co DO WÓZKA NA WIOSNĘ?? jak będzie 10,15 stopni i więcej

teraz wiem jak ubrać moja małą na spacer i jak mam ten śpiwór z wełną to nie muszę nic na dno kłaść...

na pączątek wystarczy tylko kombinezon i cienki kocyk, potem cienki polarek i kocyk

kasiarem, to jest takie ze srebrną folią w środku? Kupiłam podobne lovi za całe 30 zł, więc myślałam, że będzie coś warte, ale też jestem rozczarowana... Na lato będzie ok, a póki co używam zwykłego termosu :)

reklama
Przy Matim też miałam taki ze stropianu i taki sobie był. Najlepiej okazało się trzymała ciepło kieszeń termiczna w torbie canpola:tak:. Torba rewelacyjna zresztą:tak:! Pełno przydatnych kieszonek, przegródek, woreczek na zużyte pieluszki, kosmetyczka, ceratka do podłożenia przy przewijaniu. Dostałam ją w promocji w Auchanie za 39,99. O taka! Canpol - Torba dla Mamy z Termokieszenią 9/509 - Sklep internetowy Gapek z art. dla dziecka i mamy: fotele samochodowe, foteliki samochodowe, wózki dziecięce, akcesoria dla dzieci, jeździki, maty edukacyjne, kosmetyki dziecięce

Właściwie to wczepię ją też w polecam-odradzam.

Ostatnia edycja:
Do góry