reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Kurcze... Szukam białego becika na chrzest i nic nie mogę znaleźć. Nie dość, że okropnie to drogie, a pewnie użyte będzie raz, bo Franek zaczyna marudzić w rożku, bo ma za mało miejsca, to jeszcze wszystkie są atłasowe i z koronkami - jak dla mnie: kicz straszny. Znalazłam póki co tylko fajny kombinezon polarowy, dzięki któremu będę mogła młodego nosić w chuście: ARPI CIEPŁY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 68 (1396937619) - Aukcje internetowe Allegro . Ciepłe ubranko + ten kombinezon + czapki + chusta, do tego jeszcze kurtka moja na wierzch i powinno mu być ciepło nawet teraz ;) Tym bardziej, że odwilż idzie. No i nie będę musiała Męża ciągać na usg, tylko pojedziemy sami tramwajem. Bo niskopodłogowych u nas jak na lekarstwo, a nasz wózek jest za ciężki na dźwiganie go po schodach...

no fajny kombinezonik :)

A mnie sie spodobało cos takiego Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M różne kolory !!! (1385086049) - Aukcje internetowe Allegro chociaz kolory troszke nie moje... :/

reklama
a kiedy chrzcicie??
ja chyba poczekam az sie troche ociepli. Mąż mówi zeby nawet na weekend majowy ale dla mnie to troche za długo. poza tym w maju mam komunie chrzesniaka wiec jeszcze chrzciny to za drogi miesiąc mnie wyjdzie.

a my chrzcimy najwcześniej w czerwcu, na wielkanoc dopiero pojedziemy do moich rodziców i babć, i wtedy się spotkamy w krakowie z kuzynką, którą chcemy na chrzestną prosić, zresztą jak moja mama i ciocia nauczycielki, a kuzynka studiuje, a siostra na doktoracie to lepiej letnią porą bo każdy bez problemu będzie mógł przyjechać bo wakacje i wolne

my chrzcimy w czerwcu badz lipcu. czekamy jeszcze na dzidzie siostry - w kwietniu ma sie urodzic i chrzciny robimy wspolnie w knajpie

Mamy butelki z Aventa ale mały przy jedzeniu bokiem puszcza mleko. Nie wiem dlaczego.

Ja jak podałam parę razy mieszankę to też tak było. Wydaje mi się, że to temu, że musi nauczyć się pić ze smoczka. W końcu inaczej układa język przy karmieniu sztucznym. /Smoczek jest dłuższy.

reklama
Kurcze... Szukam białego becika na chrzest i nic nie mogę znaleźć. Nie dość, że okropnie to drogie, a pewnie użyte będzie raz, bo Franek zaczyna marudzić w rożku, bo ma za mało miejsca, to jeszcze wszystkie są atłasowe i z koronkami - jak dla mnie: kicz straszny. Znalazłam póki co tylko fajny kombinezon polarowy, dzięki któremu będę mogła młodego nosić w chuście: ARPI CIEPŁY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 68 (1396937619) - Aukcje internetowe Allegro . Ciepłe ubranko + ten kombinezon + czapki + chusta, do tego jeszcze kurtka moja na wierzch i powinno mu być ciepło nawet teraz ;) Tym bardziej, że odwilż idzie. No i nie będę musiała Męża ciągać na usg, tylko pojedziemy sami tramwajem. Bo niskopodłogowych u nas jak na lekarstwo, a nasz wózek jest za ciężki na dźwiganie go po schodach...

Może w komisie wypożycz???

Do góry