reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Wiolcia, ewa - dzieki za opinie o macie. teraz na pewno taka kupie :))) a cena super :D

sunnflower - jeszcze za mslutka na mate. moja na razie nawet na karuzelke nie zwraca uwagi. tylko panel z muzyczka i lampka ja interesuje.

Antylopka - lezaczki z fisherprice sa do 18 kg

kurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?

Franek jeszcze do niedawna szybko się nudził, a teraz potrafi nawet godzinę leżeć i wierzgać - trąca łapką najbliższą zabawkę, zazwyczaj krówkę, bo inne go jakoś mniej interesują ;) Po jakimś czasie kładę go na brzuchu, potem znowu plecy. Dłużej niż godzinę nie wytrzymuje, bo się głodny od tego wierzgania robi ;)

Odkryłam dlaczego mój synek najbardziej lubi krówkę z tej maty! Bo ona najniżej wisi! Ha! :) Godzinę już ją trąca... Ciekawe kiedy mu się znudzi... Dałam mu do ręki grzechotkę, ale zlekceważył i wrócił do krowy ;)

reklama
Kurcze... Szukam białego becika na chrzest i nic nie mogę znaleźć. Nie dość, że okropnie to drogie, a pewnie użyte będzie raz, bo Franek zaczyna marudzić w rożku, bo ma za mało miejsca, to jeszcze wszystkie są atłasowe i z koronkami - jak dla mnie: kicz straszny. Znalazłam póki co tylko fajny kombinezon polarowy, dzięki któremu będę mogła młodego nosić w chuście: ARPI CIEPŁY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 68 (1396937619) - Aukcje internetowe Allegro . Ciepłe ubranko + ten kombinezon + czapki + chusta, do tego jeszcze kurtka moja na wierzch i powinno mu być ciepło nawet teraz ;) Tym bardziej, że odwilż idzie. No i nie będę musiała Męża ciągać na usg, tylko pojedziemy sami tramwajem. Bo niskopodłogowych u nas jak na lekarstwo, a nasz wózek jest za ciężki na dźwiganie go po schodach...

Do góry