reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Czy po nasmarowaniu odrazu wychodzicie na podwórko???
powinno się kilka-kilkanaście minut przed wyjściem posmarować. Ja najpierw smaruję, a potem ubieram siebie i dzieci.

Ja sobie sciagnelam z Polski Nivea krem na kazda pogode (chroni prezd mrozem, wiatrem i chlodem), ale mozna uzywac zielonego kremu oliwkowego Ziaji (koszt ok. 3zł) jest bardzo tłusty i nadaje sie dla dzieci od 1dnia zycia :)
to tak jak ja:) tutaj znalazła nivea baby, ale tylko podstawowe kosmetyki - do kapieli, balsam i oliwka, reszta przysyłana z Pl

My również używamy Nivea na kazda pogodę.

Wczoraj przyszła mata edukacyjna Canpol wesoła farma (z przesyłka 81zł). Krzyś jest nia ogromnie zachwycony a ja również ;) Polecam wszystkim, który myślą o takim zakupie.
6159.jpg

a tu nie ma Nivea baby wcale :no:.. jest J&J glownie i jakies tutejsze firmy, duzego wyboru nie ma...
tutaj jest dużo, ale ja uzywam Nivea dla Wiki a nie chciałam teraz zmieniac i miec osobne kosmetyki dla nich. W szpitalu używali i dali do mycia musteli, które ja przejelam, hehe

My również używamy Nivea na kazda pogodę.

Wczoraj przyszła mata edukacyjna Canpol wesoła farma (z przesyłka 81zł). Krzyś jest nia ogromnie zachwycony a ja również ;) Polecam wszystkim, który myślą o takim zakupie.
zarabista mata!! i tania:) szkoda ze tutaj nie ma canpol:(
my sie wybieramy i wybieramy po mate i jakis pałąk z zabawkami, ale dojechać nie możemy. teraz planujemy na sobotę, zobaczymy czy sie uda.

Antylopka ja tez uzywam musteli.Uwielbiam te kosmetyki dla dzieci bo pieknie pachna i sa wydajne.
Wiolcia piekna ta mata:tak:Taka kolorowa i duzo sie tam dzieje.Super!

Wiolcia - mamy tą samą matę. Cena mnie zachwyciła, więc wzięliśmy :) Jest rewelacyjna :) Franek najbardziej lubi krówkę ;) I fajne jest to, że te grzechotki można ściągnąć wszystkie i dać młodemu do ręki, więc więcej zabawek już nie potrzebujemy ;)

kurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?

reklama
wiecie co, my sie tak wybieramy po drobiazgi dla niego, ze chyba mu nie kupimy lezaczka, bo w wiekszosci sa do 9 kg, a on niedlugo dobije juz do 6! mam taka podstawke pod fotelik samochodowy i w tym sie buja, zabawki wisza na raczce, wiec chyba tylko po mate pojedziemy.
Lezaczek po Wiktorii słuzy innej dzidzi, mata tez.

kurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?
jeszcze za mała żeby sie na dluzej zainteresowała, spokojnie

Do góry