reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
powinno się kilka-kilkanaście minut przed wyjściem posmarować. Ja najpierw smaruję, a potem ubieram siebie i dzieci.Czy po nasmarowaniu odrazu wychodzicie na podwórko???
to tak jak ja tutaj znalazła nivea baby, ale tylko podstawowe kosmetyki - do kapieli, balsam i oliwka, reszta przysyłana z PlJa sobie sciagnelam z Polski Nivea krem na kazda pogode (chroni prezd mrozem, wiatrem i chlodem), ale mozna uzywac zielonego kremu oliwkowego Ziaji (koszt ok. 3zł) jest bardzo tłusty i nadaje sie dla dzieci od 1dnia zycia
to tak jak ja tutaj znalazła nivea baby, ale tylko podstawowe kosmetyki - do kapieli, balsam i oliwka, reszta przysyłana z Pl
a tu nie ma Nivea baby wcale .. jest J&J glownie i jakies tutejsze firmy, duzego wyboru nie ma...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Antylopka
Potrojna mamuska
tutaj jest dużo, ale ja uzywam Nivea dla Wiki a nie chciałam teraz zmieniac i miec osobne kosmetyki dla nich. W szpitalu używali i dali do mycia musteli, które ja przejelam, hehea tu nie ma Nivea baby wcale .. jest J&J glownie i jakies tutejsze firmy, duzego wyboru nie ma...
zarabista mata!! i tania szkoda ze tutaj nie ma canpolMy również używamy Nivea na kazda pogodę.
Wczoraj przyszła mata edukacyjna Canpol wesoła farma (z przesyłka 81zł). Krzyś jest nia ogromnie zachwycony a ja również Polecam wszystkim, który myślą o takim zakupie.
my sie wybieramy i wybieramy po mate i jakis pałąk z zabawkami, ale dojechać nie możemy. teraz planujemy na sobotę, zobaczymy czy sie uda.
Wiolcia - mamy tą samą matę. Cena mnie zachwyciła, więc wzięliśmy Jest rewelacyjna Franek najbardziej lubi krówkę I fajne jest to, że te grzechotki można ściągnąć wszystkie i dać młodemu do ręki, więc więcej zabawek już nie potrzebujemy
sunnflower
Fanka BB :)
kurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
wiecie co, my sie tak wybieramy po drobiazgi dla niego, ze chyba mu nie kupimy lezaczka, bo w wiekszosci sa do 9 kg, a on niedlugo dobije juz do 6! mam taka podstawke pod fotelik samochodowy i w tym sie buja, zabawki wisza na raczce, wiec chyba tylko po mate pojedziemy.
Lezaczek po Wiktorii słuzy innej dzidzi, mata tez.
Lezaczek po Wiktorii słuzy innej dzidzi, mata tez.
jeszcze za mała żeby sie na dluzej zainteresowała, spokojniekurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?
Podziel się: