Jak wiadomo materac, ceratka i na to przescieradlo.Mam tez ochraniacze dookola lozeczka i kolderka.Ale synusia bede tez owijala w rozek;-)A zamiast jakiejkolwiek podusi kupilam, co jest tu dosyc popularne taka mala jakby gabeczke pod glowke, ktora zapobiega splaszczaniu sie glowki Lovenest : coussin anti-phnomne tte-plate BabyMoov.
reklama
JA POD GŁÓWKE MAM klin, sprawdził mi się przy Wiktorze do 2 r.ż i teraz tez kupiłam.
Ceratki po materac nie bede kładła. do tego kołderka i tez jak ewa ochraniacz z jednej stony podwinięty żeby było widać dzidzię
U mnie to samo.Klin,który był świetny przy pierwszym dziecku. Do tego kocyk, albo kołderka. Ja nie mam ochraniaczy bo mam zamiast łóżeczka kojec.
Ewelinka86_7
Zaciekawiona BB
dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, a co do rożków to pierzecie je przed pierwszym uzyciem???
dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, a co do rożków to pierzecie je przed pierwszym uzyciem???
Ja prałam. I nawet wyprasowałam Za drugim razem już nie prasuję. Rożek nie ma wiele kontaktu ze skórą dziecka, nie to co body i inne ubranka A prałam już obydwa swoje rożki dwa razy, bo jeden Franek osikał w szpitalu przy wizycie lekarza, a drugi w domu, jak Tato za słabo dociągnął pieluszkę Cieszę się, że kupiłam dwie sztuki
Ewelinka86_7
Zaciekawiona BB
reklama
Podziel się: