reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

ewwe... na mojego zawsze działa mobilizująco jak mówię "to ja Ci pokażę, że się da..." i sama zaczynam udawać, że coś robię mimo, że bladego pojęcia nie mam jak się zabrać i od czego zacząć. Wtedy jego poruszona ambicja każe podjąć się tego "niemożliwego" i zwykle w ciągu godziny mam co chciałam :D

reklama
na mojego dziala test: "jak nie potrafisz, to ja mojego tate poprosze" :))))))

asia - sliczna karuzelka!!! a tak przy okazji, to gdzie dokladnie mieszkasz w CH, jesli mozna wiedziec? ja troche CH zwiedzilam, bo pracuje w szwajcarskiej firmie. stad moje ciekawosc :sorry2:

ewwe... na mojego zawsze działa mobilizująco jak mówię "to ja Ci pokażę, że się da..." i sama zaczynam udawać, że coś robię mimo, że bladego pojęcia nie mam jak się zabrać i od czego zacząć. Wtedy jego poruszona ambicja każe podjąć się tego "niemożliwego" i zwykle w ciągu godziny mam co chciałam :D

hehehe u mnie jest tak samo :)

super te karuzelki
ja tez mam po Paulince Rain Forest i tez ją lubię bo taka kojąca-jakby sie akwarium oglądało;)
grunt to nie kupować taniej bo na pewno jakos pozostawi wiele do zyczenia

na mojego dziala test: "jak nie potrafisz, to ja mojego tate poprosze" :))))))

asia - sliczna karuzelka!!! a tak przy okazji, to gdzie dokladnie mieszkasz w CH, jesli mozna wiedziec? ja troche CH zwiedzilam, bo pracuje w szwajcarskiej firmie. stad moje ciekawosc :sorry2:

Ja jestem w czesci francuskiej, miedzy Genewa a Lozanna.

Już ostatni dzisiejszy zakup to folelik, dwie paczki chusteczek Pampers i oliwka. To wszystko. Nareszcie wszystko jest.;-)

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Mam do was krótkie pytanko. Jak macie pościelone łóżeczko dziecka? w czym śpią wasze pociechy? Bo muszę się za to zabrać a nie za bardzo wiem, co będzie najlepsze :)

reklama
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Mam do was krótkie pytanko. Jak macie pościelone łóżeczko dziecka? w czym śpią wasze pociechy? Bo muszę się za to zabrać a nie za bardzo wiem, co będzie najlepsze :)

Ja mam tylko prześcieradło i z jednej strony ochraniacz (od drzwi, żeby przeciągu nie było; od strony naszego łóżka go nie ma, żeby było widać Franka). Franol najbardziej lubi spać na boku w rożku, ciasno zawinięty. Próbowaliśmy włożyć go do śpiworka, ale miał za dużo miejsca i machanie rękami interesowało go bardziej niż spanie ;)

Do góry