reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Możecie polecić sklep internetowy bądź sprzedawce z allegro, który sprzedaje wózki. Szukam xlandera.
Znalazłam sprzedawcę, który proponuje zestaw za 1400 zł, który składa się z:
- spacerówka X-lander XA 2010

- śpiworek do spacerówki z polarową wyściółką

- pompka do kół

- folia przeciwdeszczowa na spacerówkę

- gondola X-pram 2010

- saszetka do gondoli Waist Bag

- folia przeciwdeszczowa, adaptery i moskitiera do gondoli

- torba X-bag

- adapter do fotelika maxi cosi

Macie porównanie jakieś? To dobra opcja?

reklama
Fotelik kupilam oddzielnie za 345 zł
Ewa wózek kupilas z kolekcji 2010 r? Jak Ci się widzi wózio tej firmy?

Tak, 2010. Chociaż szczerze mówiąc kółka bardziej podobały mi się starsze, bo te są "łyse", a starsze miały głębszy bieżnik. Ale sam wózek - pierwsza klasa. Jest dość ciężki, ale na każdym robi wrażenie bardzo porządnego. Składa się i rozkłada błyskawicznie, nie ma strachu, że coś tam pęknie czy nie wejdzie w odpowiednie miejsce. Najbardziej podoba mi się rozmiar kół i zwrotność dzięki skrętnym przednim kółkom - w miejscu można obrócić wózek dookoła osi właściwie jednym palcem. No i rączka jest wyłożona skórą (albo czymś skóropodobnym), a nie gąbką, której nie znoszę np. w rowerach, bo jak jest gorąco, to się robi nieprzyjemna. Koszyk pod wózkiem też dość pojemny. W gondoli jest materac. Wszystko da się zdjąć i wyprać. Generalnie jestem bardzo zadowolona :)

Ewa ucieszyła mnie Twoja odpowiedź ;) Jeszcze bardziej przekonuję się do tego wózka. Podobał mi się też Mutsy transporter, ale jest droższy i ma piankowe koła. Fajny też jest BOLDER SD z serii ecoline, ale czytałam że zawodny, często się psuje.

Ja mam Boldera Ecoline. Zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia. Też czytałam na forach, że się psuje, ale koleś w sklepie twierdził, że na niego mają najmniej reklamacji. Poza tym ma 2 lata gwarancji, ale wolałam kupić w sklepie, żeby było łatwiej wymienić jak coś się stanie. Różnica w cenie w porównaniu z allegro była minimalna.

reklama
Do góry