reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Możecie polecić sklep internetowy bądź sprzedawce z allegro, który sprzedaje wózki. Szukam xlandera.
Znalazłam sprzedawcę, który proponuje zestaw za 1400 zł, który składa się z:
- spacerówka X-lander XA 2010

- śpiworek do spacerówki z polarową wyściółką

- pompka do kół

- folia przeciwdeszczowa na spacerówkę

- gondola X-pram 2010

- saszetka do gondoli Waist Bag

- folia przeciwdeszczowa, adaptery i moskitiera do gondoli

- torba X-bag

- adapter do fotelika maxi cosi

Macie porównanie jakieś? To dobra opcja?

reklama
Fotelik kupilam oddzielnie za 345 zł
Ewa wózek kupilas z kolekcji 2010 r? Jak Ci się widzi wózio tej firmy?

Tak, 2010. Chociaż szczerze mówiąc kółka bardziej podobały mi się starsze, bo te są "łyse", a starsze miały głębszy bieżnik. Ale sam wózek - pierwsza klasa. Jest dość ciężki, ale na każdym robi wrażenie bardzo porządnego. Składa się i rozkłada błyskawicznie, nie ma strachu, że coś tam pęknie czy nie wejdzie w odpowiednie miejsce. Najbardziej podoba mi się rozmiar kół i zwrotność dzięki skrętnym przednim kółkom - w miejscu można obrócić wózek dookoła osi właściwie jednym palcem. No i rączka jest wyłożona skórą (albo czymś skóropodobnym), a nie gąbką, której nie znoszę np. w rowerach, bo jak jest gorąco, to się robi nieprzyjemna. Koszyk pod wózkiem też dość pojemny. W gondoli jest materac. Wszystko da się zdjąć i wyprać. Generalnie jestem bardzo zadowolona :)

Ewa ucieszyła mnie Twoja odpowiedź ;) Jeszcze bardziej przekonuję się do tego wózka. Podobał mi się też Mutsy transporter, ale jest droższy i ma piankowe koła. Fajny też jest BOLDER SD z serii ecoline, ale czytałam że zawodny, często się psuje.

Ja mam Boldera Ecoline. Zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia. Też czytałam na forach, że się psuje, ale koleś w sklepie twierdził, że na niego mają najmniej reklamacji. Poza tym ma 2 lata gwarancji, ale wolałam kupić w sklepie, żeby było łatwiej wymienić jak coś się stanie. Różnica w cenie w porównaniu z allegro była minimalna.

reklama
Do góry