reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

ja wczoraj kupilam w koncu pieluchy - na probe huggise pure connton 1 i pamapers premium care 1. huggisy sa w takim malym opakowaniu po 27 szt - akurat do szpitala, a pampersy w duzym 78 szt. zobaczymy, ktore lepiej sie sprawdza. na razie Ninka przewija nimi swojej lalki i powiem Wam, ze bardzo profesjonalnie jej to wychodzi :DDDD

reklama
Ja mam właśnie te pampersy premium care 1 i jestem bardzo zadowolona. Bardzo ładnie zatrzymują luźną kupkę i wchłaniają siuśki.
Już się skończyła pierwsza paczka (78 szt)! a mój S. tak sapał jak kupiłam paczkę 78 szt, a potem jeszcze mama dokupiła drugą "po co tyle tych maleńkich? Zobaczysz, że zostaną i co my z nimi zrobimy? Szkoda kasy..."itd. I kto miał rację? Pewnie trzeba będzie jeszcze trzecią pakę dokupić:) Na razie nawet w nich niunia się topi:)

mój małż w ogóle nie marudzi, że czegoś może być za dużo tylko mówi, że on daje kase a zdaje się na mnie bo on nie ma pojęcia ile czego będzie potrzebne :) ale ja przecież też zielona jestem i wszystko wyjdzie w praniu. narazie kupiłam tylko tą małą paczkę huggies 27 szt. na próbę i potem kupimy pampersy pewnie i zobaczymy co nam lepiej przypasuje. do szpitala wrzuciłam kilka pieluszek w razie czego chociaż moja koleżanka mówila, że ani jednej swojej nie wykorzystała bo wszystko dają. zresztą najpierw chcę zobaczyć jakie nam się duże to dzieciątko urodzi zanim kupimy następną paczkę :)

Olcia u mnie było to samo jak kupowałam pieluchy. Jak by nie miał już dziecka i nie wiedział ile takie małe sra,za przeproszeniem;-) Nasz kojec w końcu jedzie do nas z Warszawy ;d w końcu po 5 tygodniach do nas dojedzie ;-)

Witam Grudniówki:-)
Zostało mi troszkę pieluch hugiees pure coton-rozm.1, 26 szt. + pampers premium care 6 szt. oraz 4 smoki nuk kauczukowe na 0-3 mce.dorzucę kilka wkładek lakta różnych firm do wypróbowania, próbki kremów na sutki i parę innych drobiazgów w sam raz do szpitala dla mamy i dzidzi. Tylko 30 zł!:-)Jak któraś mama z Białegostoku-zapraszam!

reklama
Do góry