reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

ja wczoraj kupilam w koncu pieluchy - na probe huggise pure connton 1 i pamapers premium care 1. huggisy sa w takim malym opakowaniu po 27 szt - akurat do szpitala, a pampersy w duzym 78 szt. zobaczymy, ktore lepiej sie sprawdza. na razie Ninka przewija nimi swojej lalki i powiem Wam, ze bardzo profesjonalnie jej to wychodzi :DDDD

reklama
Ja mam właśnie te pampersy premium care 1 i jestem bardzo zadowolona. Bardzo ładnie zatrzymują luźną kupkę i wchłaniają siuśki.
Już się skończyła pierwsza paczka (78 szt)! a mój S. tak sapał jak kupiłam paczkę 78 szt, a potem jeszcze mama dokupiła drugą "po co tyle tych maleńkich? Zobaczysz, że zostaną i co my z nimi zrobimy? Szkoda kasy..."itd. I kto miał rację? Pewnie trzeba będzie jeszcze trzecią pakę dokupić:) Na razie nawet w nich niunia się topi:)

mój małż w ogóle nie marudzi, że czegoś może być za dużo tylko mówi, że on daje kase a zdaje się na mnie bo on nie ma pojęcia ile czego będzie potrzebne :) ale ja przecież też zielona jestem i wszystko wyjdzie w praniu. narazie kupiłam tylko tą małą paczkę huggies 27 szt. na próbę i potem kupimy pampersy pewnie i zobaczymy co nam lepiej przypasuje. do szpitala wrzuciłam kilka pieluszek w razie czego chociaż moja koleżanka mówila, że ani jednej swojej nie wykorzystała bo wszystko dają. zresztą najpierw chcę zobaczyć jakie nam się duże to dzieciątko urodzi zanim kupimy następną paczkę :)

Olcia u mnie było to samo jak kupowałam pieluchy. Jak by nie miał już dziecka i nie wiedział ile takie małe sra,za przeproszeniem;-) Nasz kojec w końcu jedzie do nas z Warszawy ;d w końcu po 5 tygodniach do nas dojedzie ;-)

Witam Grudniówki:-)
Zostało mi troszkę pieluch hugiees pure coton-rozm.1, 26 szt. + pampers premium care 6 szt. oraz 4 smoki nuk kauczukowe na 0-3 mce.dorzucę kilka wkładek lakta różnych firm do wypróbowania, próbki kremów na sutki i parę innych drobiazgów w sam raz do szpitala dla mamy i dzidzi. Tylko 30 zł!:-)Jak któraś mama z Białegostoku-zapraszam!

reklama
Do góry