reklama
hej Kochane
Wczoraj odebrałam paczkę z przyborami szpitalnymi (pampersy, majtasy siatkowe, podkłady itp) a dziś zamówiłam łóżeczko.....
w sumie został mi tylko wózek wreszcie!!!!!
Buźki
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1341444688) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj odebrałam paczkę z przyborami szpitalnymi (pampersy, majtasy siatkowe, podkłady itp) a dziś zamówiłam łóżeczko.....
Buźki
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1341444688) - Aukcje internetowe Allegro
Sarka ja też parę rzeczy nie mam, część brakujących zamówiłam na allegro z odbiorem osobistym, a tu zasypało tak że nie dojadę chyba do sklepuJa w środę ruszę na ostatnie zakupy, nie mam jeszcze pieluch, proszku - a pora wziąść się za pranie ciuszków, pościeli etc...., rzeczy z apteki i kosmetyków, do końca tygodnia może skompletuję, chyba zdąże, tak się zaczęłyście sypać że zasiała się we mnie lekka panika
...ale ja raczej z tych przenoszących
Pocieszyłaś mnie że nie jestem ostatnia. W sumie ciuszki poprane, ale jeszcze nie wylądowały w komodzie.
hej Kochane
Buźki
Mam takie samo u tego samego sprzedawcy
fajny ten zestawhej Kochane
Buźki
Izu ładne te łóżeczka i tak jak dziewczyny pisza wyglądają na bardzo stabilneHej dziewczyny, powiedzcie mi proszę co sądzicie o tych łóżeczkach?
Łóżeczko z szufladą 3 kolory + materac G P K (1340330287) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 100% BUKOWE + MATERAC GPK (1325119384) - Aukcje internetowe Allegro
Żaden to Klupś ani Drewex ale wygląda stabilnie.
Ja musze jeszcze zakupić:
*gondole do wózka
*kilka sztuk pieluszek flanelowych
*puder Nivea
*krem na odparzenia
*sól fizjologiczną
*gruszka do noska lub aspirator np. FRIDA
*nożyczki lub obcinarka do paznokietków
*do kąpieli albo Balneum albo Emolium
*kołderka plus poduszeczka (to może jeszcze poczekac bo mam zamiar w śpiworku Martynke trzymać)
oj no to jednak więcej mi brakuje niż myślałam
reklama
sarka
trójkowa mama
ja też!!! będziesz zadowolona, bardzo porządnie wykonane! ja mam kolor - orzechMam takie samo u tego samego sprzedawcy
Podziel się: