reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Izu kupilismy łóżeczko bukowe tego producenta. Po skręceniu stabilnie stoi, nie kiwa się, wszystko jest na swoim miejscu. Moja siostra używa takiego już kilka miesięcy i tez jest ok. Więc radziłabym kupić :-)

reklama
Ja w środę ruszę na ostatnie zakupy, nie mam jeszcze pieluch, proszku - a pora wziąść się za pranie ciuszków, pościeli etc...., rzeczy z apteki i kosmetyków:sorry:, do końca tygodnia może skompletuję, chyba zdąże, tak się zaczęłyście sypać że zasiała się we mnie lekka panika:-D
...ale ja raczej z tych przenoszących:-D
Sarka ja też parę rzeczy nie mam, część brakujących zamówiłam na allegro z odbiorem osobistym, a tu zasypało tak że nie dojadę chyba do sklepu :no:
Pocieszyłaś mnie że nie jestem ostatnia. W sumie ciuszki poprane, ale jeszcze nie wylądowały w komodzie.

wiolcia, gufi napisalam maila do mamy czy by mi nie uszyla przybornika - zobaczymy co odpisze :D wyslalam jej 3 zdjecia przybornikow i inne isnpisracje z tym stylu :] zobaczymy co odpisze.

hej Kochane :)
Wczoraj odebrałam paczkę z przyborami szpitalnymi (pampersy, majtasy siatkowe, podkłady itp) a dziś zamówiłam łóżeczko.....
w sumie został mi tylko wózek :) wreszcie!!!!!
Buźki :)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1341444688) - Aukcje internetowe Allegro
fajny ten zestaw:tak::tak:
Izu ładne te łóżeczka i tak jak dziewczyny pisza wyglądają na bardzo stabilne:tak::tak:

Ja musze jeszcze zakupić:
*gondole do wózka
*kilka sztuk pieluszek flanelowych
*puder Nivea
*krem na odparzenia
*sól fizjologiczną
*gruszka do noska lub aspirator np. FRIDA
*nożyczki lub obcinarka do paznokietków
*do kąpieli albo Balneum albo Emolium
*kołderka plus poduszeczka (to może jeszcze poczekac bo mam zamiar w śpiworku Martynke trzymać:cool2:)

oj no to jednak więcej mi brakuje niż myślałam:dry:

reklama
Do góry