reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

a ja wczoraj lezac w lozku zaraz obok lozeczka doszlam do wniosku ze potzrebuje przybornika na lozeczko jednak - na razie nie mam polki nad lozeczkiem i nei wiem czy chce ja tam montowac, zeby mi polka w dziwnym meijscu nie zostala po przemeblowaniu w przyszlym roku.
No ale teraz tak - te dzieciece przyborniki/organizery bylyby znosne, jakby byly rozne rozmiary na dlugosc - a jesy tylko jeden - dwupoziomowy na caly bok lozeczka. A ja nie mam tyle miejsca w szczycie lozeczka.
I spodobaly mi sie lniane/bawelniane przyborniki typu handamade i kurde na allegro nie ma, a nie umiem znalesc sklepu lub osoby prywatnej ktora by mi to uszyla - jakbym miala maszyne i talent do szycia to bym sobie sama uszyla :-D
a chodzi mmi o cos takiego, tylko w poziomie :] :
005.jpg

Znacie jakies stronki z takimi rzeczami?

bo taki to pozniej mozna wykorzystac jeszcze, zwlaszcza ze pokoik bedzie w takim stylu urzadzony.
a takie przyborniki co sa z kompletami poscieli to juz nie bardzo da sie wykorzystac....

no i ten przybornik wlasnie od strony lozka naszego bylby zawieszony, zeby mozna bylo tez ulokowac tam pilota, krem ect. Bo poki co to kladziemy pilota przez szczebelki do lozeczka haha

reklama
kliwia najlepiej byłoby właśnie uszyć bo spełniałoby całkowicie twoje wymagania. Ja mam uszyty tylko malutki przybornik i okazał się strzałem w 10. Mam go zaraz pod przewijakiem i trzymam najważniejsze rzeczy tzn. pieluszki, szczotkę do włosów, grzebyk, smoczek itp.

Co do maści to też mam Bepanthen i sprawdziła się w moim przypadku znakomicie. Nie musiałam jej nawet kupować bo w szpitalu dostałam razem z innymi próbkami, w niebieskim albo różowym pudełku.

No własnie tak myślałam że maść właśnie miałam bo jej nie zmywałam z piersi, dzięki;-)

Ja w środę ruszę na ostatnie zakupy, nie mam jeszcze pieluch, proszku - a pora wziąść się za pranie ciuszków, pościeli etc...., rzeczy z apteki i kosmetyków:sorry:, do końca tygodnia może skompletuję, chyba zdąże, tak się zaczęłyście sypać że zasiała się we mnie lekka panika:-D
...ale ja raczej z tych przenoszących:-D

sarka - ja sie wzielam za pranie wczesniej niz chcialam i teraz mam juz wszystko zrobione. z jednej strony fajnie, bo jestem coraz bardziej kanapowa. ale z drugiej strony, to zajecia mi sie powoli koncza i sie nudze :eek: jeszcze mi zostalo pare rzeczy z apteki i z marketu, ale jak na razie to nie ma co myslec o jezdzeniu autkiem ...

ja tez mialam Bepanthen masc

reklama
Do góry