reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moj wozek jest na razie w czesciach - tzn. gondola z osprzetem u nas, a stelarz u tesciowej ale na razie nie bede zagracac mieszkania. jak sie mala urodzi, to maz przywiezie stelaz.
natka86
mamusia Zosieńki
Żeby tylko nazwa nie okazała się prorocza dla użytkowniczki
ale się uśmiałam no izu uważaj
T
Tunia85
Gość
a ja wózek z gondola i spacerówką mam zapakowany w folię i schowany w piwnicy, w mieszkaniu zostawiliśmy nosidełko, bo wkrótce się przyda,
Elena to jak Ci wszystko leci w tym pokoju to już chyba czas na porządki, bo już tuż tuż i dzidziuś będzie
Elena to jak Ci wszystko leci w tym pokoju to już chyba czas na porządki, bo już tuż tuż i dzidziuś będzie
nasz wózek też stoi zapakowany w folię ale u szwagierki chcieliśmy zostawić w piwnicy ale teściowa ostro zabroniła bo stwierdziła, że w piwnicach sąsiedzi palą papierosy i smród się roznosi. i chociaż zawiniety to ta opcja odpadła.
Antylopka
Potrojna mamuska
hehe, dokładnieŻeby tylko nazwa nie okazała się prorocza dla użytkowniczki
ja dostałam w szpitalu pampers 1 opakowanie 27 sztuk i jedno miałam w domu i jeszcze na nich jadę, bo poki nie robi jeszcze typowo pocycusiowych kupek, to nie schodzi ich tak wiele. nastepne mam juz rozmiar 2.ja wczoraj kupilam w koncu pieluchy - na probe huggise pure connton 1 i pamapers premium care 1. huggisy sa w takim malym opakowaniu po 27 szt - akurat do szpitala, a pampersy w duzym 78 szt. zobaczymy, ktore lepiej sie sprawdza. na razie Ninka przewija nimi swojej lalki i powiem Wam, ze bardzo profesjonalnie jej to wychodzi DDD
aga_2605
Zaangażowana w BB
Ja sobie od razu kupiłam pampers 2 bo moja Amelcia będzie miała pewnie ok 4 kg jak potwierdzi się waga z usg... kupiłam jedną paczkę 72 szt tych sensitive i drugą 92 szt zwykłych pampersów bo były z chusteczkami gratis. A poza tym to też już wszystko mam i tylko czekam na rozwiązanie... Marzy mi się jeszcze leżaczek fisher price bo mi się bardzo podoba ale to już poczekam do porodu. A może któraś ma taki i mogłaby coś o nim napisać?
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 0-18kg T4145 (1334684457) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 0-18kg T4145 (1334684457) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
T
Tunia85
Gość
mąż wczoraj zamówiła karuzelkę, którą sam wybrał i ja nie miałam nic do gadania
o taką:
Produkty - Canpol
o taką:
Produkty - Canpol
Podziel się: