reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
moj wozek jest na razie w czesciach - tzn. gondola z osprzetem u nas, a stelarz u tesciowej ;) ale na razie nie bede zagracac mieszkania. jak sie mala urodzi, to maz przywiezie stelaz.

U nas cały zawalony trzeci pokój w rzeczach dziecka. Taka góra, ze jak tylko sie cos dotknie to zaraz spada.

a ja wózek z gondola i spacerówką mam zapakowany w folię i schowany w piwnicy, w mieszkaniu zostawiliśmy nosidełko, bo wkrótce się przyda,

Elena to jak Ci wszystko leci w tym pokoju to już chyba czas na porządki, bo już tuż tuż i dzidziuś będzie:-D

nasz wózek też stoi zapakowany w folię ale u szwagierki :D chcieliśmy zostawić w piwnicy ale teściowa ostro zabroniła bo stwierdziła, że w piwnicach sąsiedzi palą papierosy i smród się roznosi. i chociaż zawiniety to ta opcja odpadła.

Żeby tylko nazwa nie okazała się prorocza dla użytkowniczki :)
hehe, dokładnie

ja wczoraj kupilam w koncu pieluchy - na probe huggise pure connton 1 i pamapers premium care 1. huggisy sa w takim malym opakowaniu po 27 szt - akurat do szpitala, a pampersy w duzym 78 szt. zobaczymy, ktore lepiej sie sprawdza. na razie Ninka przewija nimi swojej lalki i powiem Wam, ze bardzo profesjonalnie jej to wychodzi :DDDD
ja dostałam w szpitalu pampers 1 opakowanie 27 sztuk i jedno miałam w domu i jeszcze na nich jadę, bo poki nie robi jeszcze typowo pocycusiowych kupek, to nie schodzi ich tak wiele. nastepne mam juz rozmiar 2.

Ja sobie od razu kupiłam pampers 2 bo moja Amelcia będzie miała pewnie ok 4 kg jak potwierdzi się waga z usg... kupiłam jedną paczkę 72 szt tych sensitive i drugą 92 szt zwykłych pampersów bo były z chusteczkami gratis. A poza tym to też już wszystko mam i tylko czekam na rozwiązanie... Marzy mi się jeszcze leżaczek fisher price bo mi się bardzo podoba ale to już poczekam do porodu. A może któraś ma taki i mogłaby coś o nim napisać?

FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 0-18kg T4145 (1334684457) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry