reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

dobrze, że od rana miałam lenia i się nie wygramoliłam z domu tak jak chciałam, bo mi koles wózek przywiózł. A gadałam przed wczoraj z babką od dostaw i mówiła o poniedziałku.
ale nic to, ważne, że wózek w domku, jest taki jak chciałam - śliczniusi:)

reklama
Dziś chłopak kupił do wanienki taką podkładkę gąbkę w kształcie myszki Miki z dwoma gąbkami i rękawiczki z jednym palcem, ale jak widzę na roczne dziecko raczej. Nie wiem po co on to kupił, chyba w przeprosiny bez przepraszam.
A tak to zostało parę rzeczy, o których pisałam z parę tygodni temu.

Ja nadal czekam na kojec a resztę już chyba mam. Poza tym to już dawno nie zajmowałam się sprawą zakupów i tego czy wszystko już jest, wychodzę z założenia że po porodzie dokupi się to o czym się zapomniało. Znaczy się mąż to dokupi, w końcu mamy TESCO otwarte 24h na dobę ;p

U mnie dziś ostatnie prasowanie i pakuję torbę :) A właściwie dwie torby, bo do jednej się raczej nie zmieszczę (jest malutka), a podzieliłam sobie rzeczy na potrzebne "od zaraz" i "na później" :) Zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie nie wygląda, żeby było tego dużo...

reklama
Antylopka - fajny wozeczek :)

ja dzis tez ostanie pranie dzieciowe wstawilam, teraz czeka mnie prasowanie. przez weekend zamowie jeszcze apteczne rzeczy w DOZ i zostana mi tylko pieluchy i jakies drobiazgi np. klapki do szpitala dla mnie. torbe bede pakowac po wizycie u gina w przyszly czwartek. wczesniej i tak nie rodze ;)

Do góry