reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Mój maluch to będzie miał prezentów,a prezentów na urodziny,imieniny plus świąteczne heh w jednym miesiącu raz a porządnie :)

reklama
Lwiczka zdolniacho ale się długo ukrywałaś ze swoimi talentami ;-)

Przedwczoraj widziałam w sklepie karuzelę identyczną co ta, któą dostałam od szwagierki po jej córeczkach. Kosztuje 96 zł, a nie jest jakaś wymyślna. Aż bałam się patrzeć ile kosztują inne...

agbar - jak mi się coś tutaj spodoba i porównam cenę z polską, to jest masakra!! wszystko droższe i w stosunku do zarobków, ale też wiele rzeczy nawet po przeliczeniu!
najlepszy przykład na wózku - róznica 200euro między Pl i Fr (no niekorzyść Pl). A tak w ogóle, to w poniedziałek mi przywiozą wózek. juz sie nie mogę doczekać:)

Mój maluch to będzie miał prezentów,a prezentów na urodziny,imieniny plus świąteczne heh w jednym miesiącu raz a porządnie :)

To nie jest takie fajne ;) Mój Mąż jest z 18 grudnia, imieniny ma w okolicach świąt i zawsze dostawał jeden prezent zbiorczy - na Mikołaja, urodziny, imieniny i święta. Strasznie na to narzeka ;) Twierdzi, że swojemu synowi takich zbiorówek nie będzie fundował, ale pewnie wyjdzie jak zwykle ;) Chociaż tyle, że Franek ma 4 października imieniny :)

To nie jest takie fajne ;) Mój Mąż jest z 18 grudnia, imieniny ma w okolicach świąt i zawsze dostawał jeden prezent zbiorczy - na Mikołaja, urodziny, imieniny i święta. Strasznie na to narzeka ;) Twierdzi, że swojemu synowi takich zbiorówek nie będzie fundował, ale pewnie wyjdzie jak zwykle ;) Chociaż tyle, że Franek ma 4 października imieniny :)
moja mama to Ewa, teściowa również i co roku mają najazd w święta, każdemu się wydaje, że to takie normalne, a one przez cały czas zapierniczają kuchnia-salon-kuchnia. Od wigilii rana telefony, że nic zrobić nie można.
Dlatego Wiktoria nie ma imienin 23 grudnia (jak niby powinno być w pierwszym terminie po urodzinach), tylko w maju. I Adas tez na pewno nie będzie miał w wigilię.

moja mama to Ewa, teściowa również i co roku mają najazd w święta, każdemu się wydaje, że to takie normalne, a one przez cały czas zapierniczają kuchnia-salon-kuchnia. Od wigilii rana telefony, że nic zrobić nie można.
Dlatego Wiktoria nie ma imienin 23 grudnia (jak niby powinno być w pierwszym terminie po urodzinach), tylko w maju. I Adas tez na pewno nie będzie miał w wigilię.

Ewy niestety nie mają wyjścia :)
Ja zawsze w wigilię rano dostawałam czekoladę i tyle było imienin ;) Potem wszyscy się kolacją zajmowali...

To i tak dobrze miałaś Ewa. W mojej rodzinie imieniny obchodzi się wybiórczo, a o moim pamiętała tylko prababcia i zawsze jak do niej jechaliśmy w dzień babci, to dostawałam coś imieninowego, bo w ten sam dzień mam imieniny.

reklama
Mój brat jest z 12grudnia i zawsze dostawał jeden prezent mikołajkowo-urodzinowy a potem gwiazdkowy.A imieniny ma równo z moją Oliwką i od czterech lat jest znowu pokrzywdzony hi hi bo moi rodzice zawsze do mnie się wbijają na imieniny Oli,a on,no cóż jakoś do Oliwii nie przychodzi na żadne imprezy(od urodzenia ma chyba żal,Oli nigdy od wujka nic nie dostała)wiec siedzi w domu ze swoją lubą.

Do góry