reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja mam ciotkę, która ma na imię Ewa urodziła się w Wigilię, poznała swojego męża Adama - imieniny w Wigilię a pobrali się w pierwszy dzień świąt - to jest dopiero porażka - co prawda rozwiedli się no ale to chyba nie przez to ;)

lwiczka to dziwnego masz tego brata, na razie mała nie rozumie, ale jak kiedyś wywali czemu wujek do niej przychodzi albo czemu jej nic nigdy nie podarował to się zdziwi brat

a ja jestem z 5 grudnia i na mikołaja miałam "powiększony" prezent, a potem pod choinkę miałam drugi:-D

no i wyjdzie na to, że córcia też i mikołaj i urodziny i gwiazdka w jednym miesiącu, ale co tam dziecku się szczęścia z 3 prezentów odbierać nie będzie, zwłaszcza jak będzie na nie czekać cały rok,

Tunia ja się tam bratem nie przejmuję,Oliwka chyba też nie. Ma 24 lata jak mój mąż zresztą a zachowuje się jak dziecko,urodziny wyprawia mu mamusia,choć ma swoje mieszkanie,cały czas chodzi na obiadki niedzielne i takie tam. Prawdziwy mamisynek,już mój drugi braciszek jest od niego bardziej dojrzały emocjonalnie a ma 19 lat i się buntuje że starszy ma więcej:-) A ja mam na to zlewkę,mam 28 lat,nigdy nie byłam na obiadki proszona i nawet nie zamierzałabym iść,boo byłby tam mój brat. A jest na mojej czarnej liście,zresztą ja u niego również hi hi:-D. Oliwka ma wiele moich koleżanek i znajomych którzy nadrabiają mojego brata,także prezentów ma pełno a że nie od niego,no cóż może jak będzie starsza to mu wygarnie:-)

Mamy kumpla który urodził się właśnie 31 grudnia:tak:! Biedak ma przechlapane:-D:-D:-D:-D!!! Od 18 urodzin, co roku, na imprezie sylwestrowej chłopom przypomina się, że Tomasz ma urodziny, przypomina im się osiemnastka i Tomcio co roku dostaje wpierdziel na dupsko:laugh2:! Co roku o jeden klaps więcej!!! W zeszłym roku jakoś nam się ekipa rozsiała, a tak to spotykaliśmy się prawie w tym samym gronie.
Dodam, że w tym roku Tomcio kończy 32 lata! :laugh2:

reklama
Do góry